Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2013 13:49

Προεκλογικές φιέστες: ''Και λιμάνια θα σας φέρουμε''

Δακής, Σόκουτης και Σβώλης στον υπο κατασκευή οδικό αξονα (φωτο Μπλετσος -Στραβου) Δακής, Σόκουτης και Σβώλης στον υπο κατασκευή οδικό αξονα (φωτο Μπλετσος -Στραβου)

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το προηγούμενο διάστημα είχαν παραμάσχαλα κάμερες και φωτογράφους (αδαπάνως;) και έτρεχαν από πανηγύρι σε πανηγύρι κάνοντας θερινές εξαγγελίες σαν τα ''παραμύθια θερινής νυκτός''.

 Τώρα πρόεκυψαν οι υπογραφές κάθε φύσεως μελετών, συμβάσεων  και προεγκρίσεων διαφόρων έργων που γίνονται υπό το εκτυφλωτικό φώς των τηλεοπτικών συνεργείων και φωτογράφων.

''Η λίμνη θα αποκτήσει επτά πλωτά λιμάνια'' λέει καμαρωτός ο Δακής,  για να δένουν τα ''φουσκωτά οι ιθαγενείς'' πέριξ της λίμνης συνεχίζω εγώ όταν προς το παρών το μόνο που χρειάζονται οι 20 ψαράδες είναι δύο μικρές αποβάθρες για τις βάρκες τους. Μα θα μου πείτε η ανάπτυξη της λίμνης, ο τουρισμός, τα σκάφη με τους τουρίστες που θα διασχίζουν τα νερά της;  Αυτό σκέφθηκε και ο προηγούμενος Νομάρχης που έφτιαξε την πλωτή μαρίνα για να δένουν τα σκάφη τους οι Κοζανίτες και να κάνουν κρουαζιέρα τα στίφη των τουριστών που θα καταφθάνουν στην λίμνη για να ''ζήσουν το όνειρο τους''. Είδατε; το κράτος έχει συνέχεια, ο Δακής ως Περιφερειάρχης πιά, συνεχίζει το έργο της Ανδρέαδη και θα γεμίσει την λίμνη με πλωτά λιμάνια! Αλλά πρίν αποφασίσουμε οριστικά τι θα κάνουμε με την λίμνη ξέρουμε απο πρίν οτι τα λιμάνια είναι απαραίτητα και μάλιστα επτά. 

Αλλά η συνέχεια δεν είναι μόνο στα λιμάνια της Κοζάνης είναι και στους δρόμους τους οδικούς άξονες. Ο Περιφερειάρχης  σε συνεργασία με Σόκουτη και Σβώλη οργάνωσαν  ολόκληρη φιέστα για να παραδώσουν τρία χλμ δρόμου στον οδικό άξονα Κοζάνης Σερβίων από τις σχόλες του ΟΑΕΔ έως το Βαθύλακκο. Πως τα φέρνει η μοίρα; τέτοια εποχή στις βουλευτικές εκλογές  του 2009 τα ίδια πρόσωπα (χωρίς τον Σβώλη;) καμάρωναν και πλαισίωναν με τον ίδιο πανηγυρικό τρόπο τον Ανδρέα Λεόύδη που παρέδωσε  800 μέτρα δρόμου ενώπιον φωτογράφων τηλεοπτικών συνεργείων για λίγους προεκλογικούς ψήφους. Προεκλογική πρεμούρα και τώρα αφού σε λίγους μήνες θα εκλέξουν οι πολίτες τις αιρετές τους αρχές σε δήμους και Περιφέρεια. Το να βάζει κάποιος αιρετός παράγοντας  μια υπογραφή για μια προέγκριση ενός έργου η μιας μελέτης  δηλαδή για τα καθημερινά της δουλειάς και να καλεί κάμερες και φωτογράφους για το γεγονός δείχνει ότι έχει χάσει κάθε μέτρο της σεμνότητας που πρέπει να διακρίνει τους έχοντες εκτελεστική εξουσία.  

Και ο μήνας είναι ακόμη Νοέμβριος. Τι έχουν να δουν ακόμη τα μάτια μας!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2013 14:25