Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2014 21:40

Είναι ανενημέρωτος ο Θ. Καρυπίδης για τις υποθέσεις Λεούδη;

Ο νέος Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης προέβη σε μία δήλωση για το θέμα των ΕΔΕ -πού έγιναν στην περιφέρεια - που προκαλεί πλείστα

ερωτηματικά. Την δημοσιεύουμε αυτούσια «Επειδή υπάρχει ενημέρωση ότι εδώ στην Περιφέρεια υπάρχουν υπηρεσιακοί παράγοντες που είναι κάτω από μία διαδικασία ΕΔΕ. Αυτές οι περιπτώσεις πρέπει πρωτίστως να φωτιστούν για να μην υπάρχουν σκιές γιατί όταν το άδικο πλανάται το αποτέλεσμα θα είναι άδικο. Άρα προς αυτή την κατεύθυνση εγώ θα βοηθήσω για να αποκατασταθούν αυτές οι αδικίες και αυτοί οι άνθρωποι να βρουν το δίκιο. Όμως, όπου δεν υπάρχει δίκιο και έχουν φταίξει, θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης».
Ο νέος περιφερειάρχης από την προηγούμενη ιδιότητα του δημοσιογράφου, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι οι ΕΔΕ έχουν ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια και βρίσκονται στην Εισαγγελία Κοζάνης όπου ερευνώνται με την βοήθεια του ΣΔΟΕ στα πλαίσια της εντολής που έχει δώσει η Εισαγγελέας.

Επίσης με την προηγούμενη δημοσιογραφική ιδιότητα θα έπρεπε να γνωρίζει ο νέος Περιφερειάρχης ότι οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι της περιφέρειας μετά από πλείστες κωλυσιεργίες, πιέσεις, καθυστερήσεις και ταχυδακτυλουργίες γνωστών στελεχών της αμαρτωλής ΠΑΣΚΕ που υπηρέτησαν στο πολιτικό γραφείο του βουλετή του ΠΑΣΟΚ Α. Αθανασιάδη, τελικά προσέφυγαν στο υπηρεσιακό συμβούλιο όπου αθωώθηκαν.

Ως εκ τούτου, οι υποθέσεις βρίσκονται στην δικαιοσύνη και μοιάζει ακατανόητη έως και εκ του πονηρού η δήλωση του νέου περιφερειάρχη ότι θα βοηθήσει ώστε κάποιοι ''άνθρωποι να βρουν το δίκιο τους''. Ο προκατοχός του Γ. Δακής  επέμεινε μέχρι τέλους οτι "έχουν γίνει πολιτικές διώξεις υπαλλήλων στην Περιφέρεια απο τον Γ. Κίρκο", θέλοντας έτσι να προστατεύσει και να προσφέρει κάλυψη σε  συνεργάτες του.

Ο Θ. Καρυπίδης ποιές  αδικίες θέλει να αποκαταστήσει; έχουν όνομα και επώνυμο; Οι δημόσιες παραινέσεις του Θ. Καρυπίδη είναι ανέξοδες και οι υποθέσεις Λεούδη θα ολοκληρωθούν μετά από απόφαση της δικαιοσύνης και όχι του Περιφερειάρχη.

Για το φρεσκάρισμα της μνήμης που είναι απαραίτητο σε όλους μας και προπαντός στον Θ. Καρυπίδη για να μην παρασύρεται απο καλοθελητές της τελευταίας στιγμής δημοσιεύουμε το παρακάτω βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Φλας.

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2014 20:14