Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014 09:11

Ο Β. Κωτούλας μηνύει Κίρκο, Ζεμπιλιάδου και δύο υπαλλήλους της Περιφέρειας

Ο πρώην προϊστάμενος της διαχειριστικής αρχής της περιόδου Ανδρέα Λεούδη υπέβαλε μηνύσεις κατά τριών στελεχών της περιφέρειας και εναντίον

του πρώην γενικού γραμματέα Γιώργου Κίρκου. Ο κ. Βασίλης Κωτούλας – σήμερα πρϊστάμενος του Περιφερειακού ταμείου- στράφηκε νομικά εναντίον του πρώην γενικού γραμματέας Γ. Κίρκου, της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου υπαλλήλου της Αποκεντρωμένης διοίκησης, του Ε. Κ. υπαλλήλου της Αποκεντρωμένης διοίκησης και του Δ. Α. υπαλλήλου της Αποκεντρωμένης διοίκησης, υποστηρίζοντας ότι οι παραπάνω μεθόδευσαν την εμπλοκή του με αστήρικτες κατηγορίες στις ΕΔΕ που πραγματοποίησε ο Γ. Κίρκος για την διαχείριση των χρημάτων του προγράμματος πληροφόρησης και δημοσιότητας. Οι δύο τελευταίοι υψηλόβαθμοι υπάλληλοι της Περιφέρειας σήμερα έχουν συνταξιοδοτηθεί.

Την υπόθεση με δύο δημοσιεύματα ανέδειξε τότε το vetonews όπου στην συνέχεια διατάχθηκαν οι ΕΔΕ και που μεταβιβάστηκαν στον Εισαγγελέα Κοζάνης. Οι φάκελοι των υποθέσεων του προγράμματος δημοσιότητας  και της αποναρκοθέτησης μετά την ολοκλήρωση των πορισμάτων και των προανακρίσεων του ΣΔΟΕ βρίσκονται εδώ και καιρό στην εισαγγελία Κοζάνης και στα χέρια του Ανακριτή.

Η καθυστέρηση στις παραπάνω υποθέσεις είναι πρωτοφανής και φυσικά κάποιοι θα πρέπει να δώσουν έστω κάποιες εξηγήσεις γιαυτό. Πρόκειται για καθυστέρηση που οφείλεται στην έρευνα του ΣΔΟΕ και την έκδοση πορισμάτων; Σε πραγματικά εμπόδια της ελληνικής γραφειοκρατίας που συνάντησαν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ στην διαδρομή της προανάκρισης όπως το άνοιγμα των λογαριασμών κ.α.; Επηρέασε και πόσο η αλλαγή των διοικήσεων στο ΣΔΟΕ της περιοχής στην πορεία της προανάκρισης; Σημειωτέον από το 2010-11 έχουν γίνει τρείς αλλαγές στην κορυφή της τοπικής ιεραρχίας του ΣΔΟΕ. Μήπως συνέδραμαν στην καθυστέρηση και οι περιοδικές υπηρεσιακές μεταβολές στην εισαγγελία της περιοχής; Όπως και να είναι τα πράγματα πέρασαν τρία έως τέσσερα χρόνια για τις τρεις υποθέσεις που ταλάνισαν την τοπική κοινωνία έγιναν πρωτοσέλιδο στο Πανελλήνιο, και όλοι σήμερα, από τους πολίτες έως και τους άμεσα εμπλεκόμενους με τον ένα η άλλο τρόπο περιμένουν να λάμψει η αλήθεια. Υπομονή!.

..............................................................................................................................................................

Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Παπαδόπουλος ζητά ''την άμεση επιβολή κυρώσεων στα πρατήρια υγρών καυσίμων ή στους στεγασμένους σταθμούς με αντλίες υγρών καυσίμων στις περιπτώσεις που δεν έχει τοποθετηθεί το σύστημα εισροών- εκροών''. Θυμάμαι τον ίδιο πολιτικό άνδρα το καλοκαίρι του 2011 εν μέσω κινητοποιήσεων των πρατηριούχων που έχουν παραλύσει την χώρα να κατηγορεί την τότε κυβέρνηση για την εφαρμογή του μέτρου. Οι υπόθεση των εισροών εκροών που πρέπει  να εφαρμοστεί για να καταπολεμηθεί η λαθρεμπορία και η νοθεία καυσίμων στα πρατήρια ψηφίστηκε απο το 2011 αλλά δεν βρήκε ποτέ ανοικτά αυτιά και πολιτική συναίνεση απο την τότε αντιπολίτευση μείζονα και ελάσσονα. Ποτέ δεν είναι αργά κ. υπουργέ!

..............................................................................................................................................................

Σε εκλογική ετοιμότητα πολλά στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Η βουλευτής Ευγενία Ουζουνίδου έχει αυξήσει τις ενέργειες δημοσιότητας των πρωτοβουλιών της και ασχολείται πολύ περισσότερο απο το παρελθόν με τα τοπικές εκκρεμότητες και προβλήματα. Αλλοι  γράφουν άρθρα, ξημεροβραδιάζονται στα κοινωνικά δίκτυα, φτιάχνουν συμμαχίες και συμμετέχουν σε νέες ισορροπίες για την επόμενη ημέρα του υποψηφίου βουλευτή η του στελέχους του κράτους. Δυστυχώς όμως  έχουν ξεχάσει την τοπική ατζέντα, τα τοπικά προβλήματα είτε στους  Δήμους της Π.Ε Κοζάνης είτε στην Περιφέρεια. Η αμηχανία είναι εμφανής, και τα ερωτήματα προς το παρόν αναπάντητα για το εάν και σε τι μέτρο θα υπάρξει αντιπολίτευση στα πεπραγμένα των νέων αυτοδιοικητικών σχημάτων της περιοχής. Η κυρίαρχη άποψη που βολεύει άπαντες είναι βλέποντας και κάνοντας έως την ημέρα των εκλογών που θεωρούν οτι θα φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 09:08