Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 10:35

Η ΑΝΚΟ πληρώνει τον σύμβουλο του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών! (update)

''Ρουσφέτια'' ΑΝΚΟ;
Ο υπάλληλος της ΑΝΚΟ Κ. Μιμίκος ειδικός σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης είναι σύμβουλος η μάλλον εκτελεί χρέη συμβούλου

του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Ε. Σημανδράκου. Που βρίσκεται το κακό θα μου πείτε; Πουθενά.

Όμως ο κ. Κ. Μιμίκος δεν έχει αποσπαστεί από την ΑΝΚΟ ως ειδικός συνεργάτης στο γραφείο του Σημανδράκου, διαδικασία που προβλέπεται από τον νόμο και θα μπορούσε να έχει γίνει. Αντίθετα ο υπάλληλος της ΑΝΚΟ βρίσκεται στο πλευρό του φίλου του αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών με την ιδιότητα του υπαλλήλου της ΑΝΚΟ. Η Ανκο δηλαδή, συμφώνησε να πληρώνει υπάλληλο της για να προσφέρει συμβουλές στον Σημανδράκο. Μπορεί να συμβεί αυτό; Όχι. Αλλά στην ΑΝΚΟ όλα γίνονται.

Για να καταστεί ''νόμιμη''  η εξυπηρέτηση ο κ. Μιμίκος εμφανίζεται στα Γρεβενά ως ειδικός ανταποκριτής της ΑΝΚΟ που υποτίθεται κλείνει δουλειές για λογαριασμό της Εταιρίας. Μάλιστα για μικρό χρονικό διάστημα χρησιμοποιούσε ως μέσο μεταφοράς ακόμη και το αυτοκίνητο της ΑΝΚΟ. Δηλαδή το όχημα με οδηγό υπάλληλο της εταιρίας πήγαινε στα Γρεβενά τον κ. Μιμίκο και επέστρεφε στην Κοζάνη προκειμένου να είναι διαθέσιμο στις εξωτερικές δουλειές της εταιρίας. Τελικά το προνόμιο της δωρεάν μεταφοράς μετά απο παρέμβαση σταμάτησε.

Ο υπάλληλος της ΑΝΚΟ σύμφωνα με τα δελτία τύπου της αντιπεριφέρειας Γρεβενών συνοδεύει τον κ. Σημανδράκο στις περισσότερες επαφές του στην Αθήνα και όπου αλλού χρειαστεί. Άρα ο επίσημος ισχυρισμός ότι είναι ανταποκριτής της ΑΝΚΟ δεν έχει καμία βάσει.

Η Σημανδράκος και Μιμίκος γνωρίζονται αμφότεροι από την Ανκο και διατηρούν φιλικές σχέσεις. Για την ιστορία ο κ. Μιμίκος, ως στέλεχος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ τον Φεβρουάριο του 2014 σε διαδικασία του κόμματος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια, πρότεινε τον κ. Σημανδράκο ως υποψήφιο σύμβουλο. Το όνομα απορρίφθηκε αμέσως ως ακατάλληλο για το ψηφοδέλτιο της περιφέρειας μετά το βέτο που έθεσε άλλο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται ψηλά στην ιεραρχία της ΑΝΚΟ. Η συνέχεια είναι γνωστή...

Τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις Σημανδράκου (εργαζόμενος της ΑΝΚΟ) και του γενικού διευθυντή της εταιρίας Γ. Αμανατίδη ήταν στο κόκκινο για όσους γνωρίζουν τα εσωτερικά της εταιρίας. Η παραπάνω εξυπηρέτηση διευκολύνει και τις δύο πλευρές και ρίχνει τους τόνους. Εξάλλου την ΑΝΚΟ όλοι την χρειάζονται και η ΑΝΚΟ χρειάζεται τις απευθείας αναθέσεις μελετών.

Στο εσωτερικό της εταιρίας οι εργαζόμενοι αντιμετώπισαν με δυσαρέσκεια το γεγονός θεωρώντας ότι μπορεί να ανοίξει τον Ασκό του Αιόλου και για άλλες τέτοιου τύπου εξυπηρετήσεις με την αυτοδιοικητική εξουσία.

update: Απο λανθασμένη πληροφόρηση γράφεται στο κέιμενο οτι  ''το όχημα με οδηγό υπάλληλο της εταιρίας πήγαινε στα Γρεβενά τον κ. Μιμίκο και επέστρεφε στην Κοζάνη...''  Αληθές είναι οτι ο κ. Μιμίκος χρησιμοποιούσε το οχημα της εταιρίας αλλά χωρίς οδηγό!. 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 16:08