Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015 12:32

Πόρισμα ''βόμβα'' με τρύπα 160000 € στα Οικονομικά της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης

του Σπύρου Κουταβα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vetonews.gr Το πόρισμα του έκτακτου ελέγχου στα οικονομικά της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης και Μέριμνας Κοζάνης,

ρίχνει φως στην μαύρη τρύπα και στα φαινόμενα κακοδιαχείρισης. Η "μαύρη τρύπα" που έχει εντοπιστεί στο ταμείο της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης μετά από έρευνα που διέταξε ο πρόεδρος της επιχείρησης Μανώλης Κουτσοσίμος από ορκωτούς λογιστές, ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 160.000 €.

Ο πρόεδρος της επιχείρησης με λακωνικό τρόπο παραδέχθηκε μονο την ύπαρξη του πορίσματος και μας παρέπεμψε στην συνεδρίαση της κοινωφελούς επιχείρησης οπου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της έρευνας. Ετσι σήμερα το απόγευμα συνεδριάζει η επιτροπή της Κοινωφελούς στην οποία θα ανακοινωθεί το πόρισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vetonews.gr το πόρισμα της έκθεσης θα ακολουθήσει την πεπατημένη δηλαδή θα προσκομιστεί σε όλες τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές του κράτους και φυσικά στον Εισαγγελέα Κοζάνης οπου η δικαιοσύνη θα αποφασίσει για την συνέχεια. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες έχουν εντοπιστεί δεκάδες πληρωμές χωρίς τα απαραίτητα εντάλματα και τα παραστατικά. Η υπόθεση αναμένεται να δημιουργήσει αναταράξεις στην παράταξη του Λ. Μαλούτα και ειδικότερα στον τελευταίο πρόεδρο της επιχείρησης που ήταν ο μέχρι χθες στέλεχος της Νομαρχιακης του ΠΑΣΟΚ Κωστας Κυτίδης  και υποψήφιος βουλευτής στην Π.Ε. Κοζάνης στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές με το ΚΙΝΗΜΑ του Γ. Παπανδρέου.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 19 Απριλίου 2015 09:37