Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010 06:32

ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ; ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ;


altΓια τον Πρωινό Λόγο
 

Τις προηγούμενες ημέρες φιλοξενήσατε άρθρο- απάντηση του δικηγόρου Κ. Σπόνδη προς το πρόσωπο μου και σε όσα έχω γράψει ο ίδιος για την απαλλοτρίωση της Μαυροπηγής στη στήλη «Παρασκήνιο» στο vetonews.gr . Μάλιστα υπήρξαν σχόλια και αναφορές από την Ι.Π. οι οποίες δεν τιμούν την δημοσιογραφική έρευνα και πολύ περισσότερο την δουλειά μας.
Θα μπορούσατε να ανατρέξετε στα ρεπορτάζ του vetonews.gr για να διαπιστώσετε τι έχει..

γράψει ο Σ. Κουταβάς για να   ενημερώσετε πραγματικά τους αναγνώστες σας. Δεν το κάνατε. Αντί αυτού, επιλέξατε να δημοσιεύσετε μόνο την προσωπική επιστολή του συνηγόρου –η οποία κατά ένα παράξενο τρόπο έφθασε μόνο στην εφημερίδα σας - με τις πλείστες αναφορές στο πρόσωπο μου και στο τρόπο άσκησης του δημοσιογραφικού έργου, χωρίς να αναφέρεστε έστω επιγραμματικά στα κείμενα μου.
Μάλιστα η κύρια Ι.Π. έκανε και υπαινικτικά σχόλια για την έρευνα ,χωρίς η ίδια φυσικά να αντικρούει με δικά της στοιχεία τα λεγόμενα μου.
Η συμπεριφορά αυτή δεν είναι καινούργια. Η κύρια Ι.Π – που είναι σύζυγο σας- το έχει επαναλάβει στο παρελθόν. Στις αποκαλύψεις του vetonews.gr για την φούσκα του Χιονοδρομικού κέντρου Βελβεντού.
Τότε αντί να ασχοληθεί με τα στοιχεία που έφερε στο φως η δημοσιογραφική έρευνα, προτίμησε να αναλάβει την «εργολαβία», δηλαδή  να υπογράφει κάτω από τις φωτογραφίες του Γ. Σόκουτη σχόλια του στυλ, «πρόκειται για στοχευόμενη δημοσιογραφία με δημιουργία εντυπώσεων εις βάρος του καθαρού προσώπου του αντινομάρχη» και άλλα πολλά. Θα το θυμάσαι φαντάζομαι.

 
Αγαπητέ Λύσανδρε, ως δημοσιογράφος, και επί πολλά έτη εκδότης – διευθυντής στην εφημερίδα σου, θα γνωρίζεις ότι τα σχόλια είναι «κουβέντες του αέρα» και η δημοσιογραφική έρευνα είναι στοιχεία και ντοκουμέντα. Γνωρίζεις ότι τα σχόλια γράφονται στο γόνατο και η έρευνα απαιτεί κοπιώδη προσπάθεια. Ιδού λοιπόν η Μαυροπηγή.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011 16:22