Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011 17:39

ΑΚΡΙΝΗ: ''Και ο Άγιος φοβέρα θέλει''- Τεμπέλικες αποφάσεις - Θα σκάσουν οι νάρκες στο Γράμμο;

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελικά και ο «Άγιος φοβέρα θέλει» όπως σημειώνει ο σοφός λαός. Αναφέρομαι στην περίπτωση της μετεγκατάστασης της Ακρινής και της χρηματοδότησης από τον τοπικό πόρο.  Από την αρχή γράψαμε και με ευθύ τρόπο τονίσαμε ότι, το γεγονός της χρηματοδότησης  από το πόρο είναι απαράδεκτο.
Με σαφή τρόπο τοποθετήθηκαν στο θέμα μιλώντας στο vetofm  ο Π. Κουκουλόπουλος ενώ,  ο δήμος Κοζάνης ,Εορδαίας αλλά και  το Περιφερειακό συμβούλιο στην έκτακτη συνεδρίαση του πήραν ξεκάθαρη θέση για την χρηματοδότηση.

Το θέμα φαίνεται να οδεύει προς λύση αφού και η αρμόδια υπουργός με αφορμή τον διάλογο στην επιτροπή της βουλής δείχνει να κατανοεί το θέμα. Μένει να δούμε την τελική διατύπωση. Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι η Τ. Μπιρμπίλη μετά από την παρέμβαση  Κουκουλόπουλου δέχεται ότι το  ποσό  της χρηματικής ενίσχυσης της Ακρινής από τον πόρο είναι ζήτημα που αφορά την τοπική κοινωνία και το περιφερειακό συμβούλιο. Το ζητούσε εξάλλου και ο Γ. Δακής.
..............................................................................................................

Η απόφαση να παραμείνουν τα σχολεία κλειστά στο νόμο Κοζάνης λόγο της πρωινής χιονόπτωσης προκαλεί γέλωτα και πικρόχολα σχόλια. Πρόκειται για πρόχειρες και τεμπέλικες αποφάσεις από πολιτικά πρόσωπα που τα διακρίνει η σταθερή χαλαρότητα  η ακόμη και ελαφρότητα στην εξέταση τέτοιου είδους ζητημάτων. Και βέβαια δεν ευθύνονται μόνο οι ίδιοι αλλά και οι συνήθεις ύποπτοι, όπως συνεργάτες, παρατρεχάμενοι στην εκπαίδευση και άλλου. Οι επαναλαμβανόμενες αποφάσεις για ''κοπάνα'' από το σχολείο -με αφορμή τον καιρό -δημιουργούν ένα κακό προηγούμενο στα νέα παιδιά που σήμερα διαμορφώνουν χαρακτήρα, προσωπικότητα, αντίληψη για τα δημόσια πράγματα και μέσα από την λειτουργία του σχολείου και των θεσμών που το υπηρετούν. Από ένα πολιτικό που το διακρίνει η οκνηρότατα,  έναν σύμβουλο που τον χαρακτηρίζει  η χαλαρότητα και  το «σιγά τι έγινε», έναν δάσκαλο που με το άκουσμα του κουδουνιού τρέχει να βγει πρώτος από την πόρτα του σχολείου και έναν δημοσιογράφο που μονίμως το βουλώνει η κάνει πως δεν βλέπει, είναι σαφές ότι δημιουργείται μείζον θέμα στην διαμόρφωση της γνώμης, της αντίληψης και της άποψης των νέων ανθρώπων. Δέν είναι ότι καλύτερο.
...............................................................................................................

Απ'όλα έχει ο μπαξές. Το λέω αυτό με αφορμή τα «λουλούδια» που εντόπισαν οι ελεγκτές του υπουργείου Ανάπτυξης  στη σύμβαση της περιβόητης αποναρκοθέτησης του Γράμμου. Υπομονή λοιπόν!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011 10:26