Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2011 08:35

Ο Πλακεντάς στο γήπεδο με τον ''κομιστή'' - Οι νάρκες του Γράμμου έσκασαν - Μυρίζει Απόκριες

paraskinioΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Όταν είσαι οπαδός η φίλαθλος , είσαι από την Πτολεμαΐδα και μάλιστα τυγχάνει να είσαι πολιτικό πρόσωπο, είναι άκομψο έως απαράδεκτο να μεταφέρεις την ''γηπεδική;; ετυμολογία στα εγκόσμια της πολιτικής. Εξέπληξε δυσάρεστα πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Π. Πλακεντάς με το ύφος της επιστολής του ..

που δημοσιεύτηκε στο kozanimedia. Δεν ξέρω εάν ο Θέμος Αναστασιάδης «βάλει το κύπελλο εκεί που ξέρει» όπως του υποδεικνύει ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου,  γνωρίζω όμως ότι ο Πλακεντάς με το χαμηλό πολιτικό προφίλ που διαθέτει, δεν έχει απασχολήσει αρνητικά τα ΜΜΕ  παρά μόνο στην περίπτωση του άκομψου διορισμού του στην Αγρωγή.

Τελικά τι μεγάλη υποκρισία. Οι περισσότεροι που ενοχλήθηκαν από το εριστικό κείμενο του «κομιστή του DVD»¨εάν καταλαβαίνω καλά είναι αναγνώστες της εφημερίδας του και δεν θα εκπλαγώ εάν είναι και φανατικοί τηλεθεατές της εκπομπής του με τις ημίγυμνες πιτσιρίκες.

....................................................................................................................
Πληροφορούμε ότι υπάρχει απαντητική επιστολή του Α. Λεούδη στην εφημερίδα «Έθνος» για το δημοσίευμα με τις «γαλάζιες νάρκες του Γράμμου». Χθες  ολοσέλιδο δημοσίευμα για τα έργα και τις ημέρες του πρώην γενικού γραμματέα είχε κα η εφημερίδα «Θεσσαλονίκη». Ενώ εκατοντάδες είναι κα οι αναρτήσεις σε ειδησεογραφικά site blogs. Το πιο σημαντικό απ'όλα τα παραπάνω είναι ότι η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα Κοζάνης.

................................................................................................................
Οι απόκριες πλησιάζουν και απ'όσο μυρίζομαι το ξεφάντωμα και το γλέντι για φέτος, υπάρχουν εκκατομύρια λόγοι να είναι ξέφρενο, πηγαίο και με λιγότερα έξοδα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Μαρτίου 2011 23:16