Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2011 23:52

ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ Ν.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

paraskinio

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

To vetonews.gr έχει κάποιες λίστες από τις περίφημες δαπάνες της πρώην ΝΑ Κοζάνης για το 2010 και τις οποίες ανακοινώνουμε. Έχουμε όμως να κάνουμε ορισμένες παρατηρήσεις. Καταρχήν λείπουν αρκετά στοιχεία, επιχειρήσεις και ΜΜΕ που δεν αναφέρονται.

Με λίlista1γα λόγια οι λίστες με τα ονόματα που δημοσιεύουμε δεν είναι ολοκληρωμένες. Πιστεύουμε ότι ο Γ. Παπαϊορδανίδης που άνοιξε το θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο lista2θα πρέπει άμεσα να δώσει στην δημοσιότητα τον ολοκληρωμένο κατάλογο με τα ονόματα για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.

Από μία πρώτη ανάγνωση αυτό που μπορεί να πει κάποιος είναι ότι υπάρχει μία σαφέστατη προτίμηση των αρμοδίων της πρώην νομαρχίας σε συγκεκριμένα ΜΜΕ είτε είναι εφημερίδες είτε είναι τηλεοράσεις , ραδιόφωνα και ιστοσελίδες. Υπάρχουν μικροποσά έως και δαπάνες που δόθηκαν επιλεκτικά και ξεπερνούν τις 25.000 € για ορισμένα ΜΜΕ.

lista3Όμως μια σωστή εικόνα θα μπορούσε να υπάρξει με την πλήρη καταγραφή των καταλόγων από τις δαπάνες που έχει στα χέρια του τόσο ο κ. Δακής όσο και ο κ. Παπαϊορδανίδης.

Το vetonews.gr όπως γράψαμε και χθές αποκάλυψε την υπόθεση που συζητάμε σήμερα, στις 29 απριλίου 2010. Πατήστε εδώ.

 

Τα σημάδια τα μπλάνκο, τα σβησμένα ονόματα και τα χειρόγραφα στην δεξιά πλευρά των φωτογραφιών είναι από τους διακινητές των εγγράφων και όχι από το vetonews.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011 22:16