Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 22:59

"Βαθαίνει" η τριμερής συνεργασία στο Δήμο Κοζάνης - Σε κοινό προεκλογικό μετερίζι στην εκλογή προεδρείου στην ΠΕΔ

Μετά την μοιρασιά των αμειβόμενων θέσεων ευθύνης στα μέλη των συνδυασμών τους το επόμενο στοίχημα της τριμερούς δημοτικής συνεργασίας Μαλούτα και Μιχαηλίδη - Σημανδράκου

στο Δήμο Κοζάνης είναι πως θα καταφέρουν να εκλέξουν τον  συνδυασμό ΝΔ-ΚΙΝΑΛ του Χ. Ζευκλή στην ΠΕΔ έναντι του πολυσυλλεκτικού συνδυασμού απο την κεντροδεξιά εως της αριστερά του Γιώργου Δασταμάνη.

Ο Λ. Μαλούτας έκανε ένα αυτοδιοικητικό άλμα που πριν από μερικά χρόνια δεν ήταν αυτονόητο. Με την παρότρυνση του Ευάγγελου Σημανδράκου αποφάσισε να μην χαλάσει το χατίρι του νεοδημοκράτη Κ. Μιχαηλίδη να στηρίξουν όλοι μαζί  το ψηφοδέλτιο στην ΠΕΔ που στηρίζει και ο πρώην Νομάρχης και πρώην Δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης των Γρεβενών. Δεν προξενεί  ουδεμία  εντύπωση που ο Λάζαρος του ΚΙΝΑΛ κάνει προεκλογικό αγώνα υπο τον γενικό συντονισμό του Κουπτσίδη και την εποπτεία  Μιχαηλίδη και Σημανδράκου να εκλεγεί ο Ζευκλής πρόεδρος στην ΠΕΔ. Ο Λάζαρος του τοπικού ΚΙΝΑΛ είναι πασιφανές ότι νοιώθει πιο κοντά με τον Μιχαηλίδη της ΝΔ, τον Κουπτσίδη της ΝΔ, εν γένει νοιώθει καλά με τα "παιδιά" της ΝΔ. Γιατί όταν έχεις χειροκροτήσει την ακροδεξιού τύπου ντουφεκιά της Γεννηματά απευθυνόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ «Εμείς, η παράταξή µας, δεν είμαστε απάτριδες» τότε είναι ευκολάκι να νιώθεις καλά με τους πολιτικούς φίλους του Άδωνη και του Βορίδη στην Κοζάνη και να σε χωρίζει το «φαράγγι της Πορτίτσας» από τον Μανώλη Στεργίου, τον Παναγιώτη Πλακεντά, τον Γιώργο Δασταμάνη η τον Λευτέρη Ιωαννίδη και τον Κορδιλα της Δεσκάτης.

Σ Κ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 23:59