Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 21:21

Το vetonews δημοσιεύει την Έκθεση του Καθηγητή Στεργιου Μητούλα για την γέφυρα Σερβίων

του Σπύρου Κουταβα

Ο Περιφερειάρχης κατά την ενημέρωση που έκανε στο Περιφερειακό συμβούλιο για τις επαφές και τις εκτιμήσεις

του καθηγητή Μητούλη σε σχέση με την Γέφυρα της λίμνης Πολυφύτου ανέφερε ότι η Γέφυρα βυθίζεται κατά 1 εκ το χρόνο προσπαθώντας να πείσει το περιφερειακό συμβούλιο για την ανάγκη να  γινουτν οι μελέτες. Ο κ. Κασαπίδης κάνει λάθος. Παραθέτουμε την απάντηση του καθηγητή Μητουλη στο ερώτημα μας εάν βυθίζεται κάποιος πυλώνας της γέφυρας. Η απάντηση του καθηγητή (υπάρχει και ηχογραφημένη μορφή) " δεν αφήνει περιθώριο παρερμηνείας. Το αποσπάσμα του ρεπορτάζ μας που δημοσιεύτηκε προχθές. 

Υπάρχει πρόβλημα βύθισης των πυλώνων;

Είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που σκεφθήκαμε αλλά όπως προτείνει μια εργασια  επιστημονική τώρα τελευταία με δορυφορική εικόνα  δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα  τουλάχιστον αλλά από μετρήσεις του 2014 εως το 2018 δεν φαινεται να υπάρχει μετακινήσεις των των μεσόβαθρων. Αλλά θα πρέπει να το δούμε σε περισσότερο βαθος.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα  αλλάξουν οι συνθήκες ώστε να έχουμε ένα τέτοιο πρόβλημα, φαίνεται ότι είναι  τοπικό το φαινόμενο της προβολοδομησης.

Το Vetonews δημοσιεύει την έκθεση του καθηγητή Στέργιου Μητούλα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 21:30