Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 17:03

Επιτέλους!Έγραψαν το πρώτο άρθρο του μνημονίου της τριμερούς συνεργασίας τους... Δια της περιφοράς εξόρισαν τον ανδριάντα του Ιωακείμ απο την πόλη

του Σπύρου Κουταβα

Η συνεργαζόμενη τριανδρία "άνευ προγράμματος" στο δήμο Κοζάνης, με την συγκεκριμένη βουλησή τους να εξορίσουν απο την πόλη τον ανδριάντα

του ΕΑΜίτη Δεσπότη, σηματοδοτούν την αρχή της συγγραφής του περίφημου μνημονίου συνεργασίας τους. Επιτέλους έγραψαν το πρώτο άρθρο της περίφημης και ταυτόχρονα περίεργης για πολλούς συνεργασίας τους. Όταν λοιπόν θα ρωτάμε τους δημοτικούς τους συμβούλους, ποιο είναι το πλαίσιο συνεργασίας τους, οι άνθρωποι δεν θα ψελλίζουν, ούτε θα μένουν άφωνοι, όπως έκαναν μέχρι τώρα, θα έχουν καταρχήν κάτι να πουν. Γιατί μέχρι τώρα όταν τους ρωτούσες δεν ήξεραν τι να απαντήσουν.
Εύγε στον αντιδήμαρχο Κώστα Κυριακίδη της παράταξης Μαλούτα για το δημοκρατικό του ήθος, και τον σύμβουλο Γιώργο Ευκολίδη απο την παράταξη Μιχαηλίδη που είχαν το πολιτικό σθένος να αντιταχθούν. Επίσης μπράβο στην παράταξη του πρώην δημάρχου Λευτέρη Ιωαννίδη για την σθεναρή της στάση. Μπράβο στους συμβούλους της Λαϊκής  Ενότητας. Ο Ζήσης Μάρας απο τον συνδυασμό  του Λ. Μαλούτα ψήφισε λευκό.  Άφησα στο τέλος τους συμβούλους της εκλεγμένης δημοτικής Κοινότητας Κοζάνης που ειχε την ωραία πρωτοβουλία του συγκεκριμένου θέματος και που η πλειοψηφούσα ομάδα του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης επιδεικτικά οχι μόνο τους αγνόησε αλλά και τους πολέμησε.

Η σημερινή ημέρα είναι ντροπιαστική για τα αυτοδιοικητικά πράγματα της πόλης, είναι ένα "καρφί" στην καρδιά της προοδευτικής Κοζάνης που με την απόφαση της το 1992 τίμησε έναν γενναίο δεσπότη που αψήφησε το «Εθνικό κομποσκίνι» της εποχής του και αντιτάχθηκε στην δικτατορία του Μεταξά, άλλα και στους Ναζί όταν στην συνέχεια βγήκε στο βουνό με το ΕΑΜ το 1942.

Η  σημερινή ημέρα είναι θλιβερή για τους συμβούλους του Μαλούτα που εισήρθαν στην αυτοδιοίκηση με τον μανδύα του Πασοκικού ριζοσπαστισμού, αλλά και για κάποιους άλλους που έκαναν αριστερή κομματική καριέρα στα κινήματα "δεν πληρώνω".

Ντροπή.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Απριλίου 2020 08:41