Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2011 20:17

Το opengov κόλλησε στο βαθύ ΠΑΣΟΚ - Οι φάλτσες φωνές του τοπικισμού

paraskinioκΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Είναι περίγελος. Αμαυρώνουν με τις επιλογές τους, την όποια προσπάθεια αναμόρφωσης των νοσοκομειακών μονάδων της χώρας. Έφτασαν στο σημείο να διορίζουν άεργους, άνεργους πρώην βουλευτές η νομάρχες και στην χειρότερη των περιπτώσεων συνδικαλιστές του κιλού, απ'αυτούς που ανέθρεψε η δεκαετία του '80. Τελικώς στα Γρεβενά, υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου ενημέρωσαν τηλεφωνικά τον σημερινό διοικητή του νοσοκομείου κ.Μ. Γαμβρίδη ότι ανακαλείται η απόφαση του υπουργού και τελικά παραμένει στο πόστο του.

Φαίνεται ότι οι διαμαρτυρίες ήταν τόσες πολλές και από διαφορετικές πλευρές..

για το πρόσωπο του κομματικού συνδικαλιστή Κ. Σημαδόπουλου που ο αρμόδιος υπουργός κατάλαβε ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει καμία τύχη στα Γρεβενά. Οι μόνοι που φαίνεται να είπαν καλά λόγια για την περίπτωσή του αλλά δεν ήταν αρκετά, ήταν οι δύο βουλευτές, Α. Αθανασιάδης από Κοζάνη και Θ. Χαντάβας από τα Γρεβενά. Για τον Αθανασιάδη καταλαβαίνω ότι στήριξε ένα συνεργάτη του γραφείου του (έτσι είναι, σου δίνω μου δίνεις). Για την περίπτωση του Χαντάβα δεν καταλαβαίνω αφού δεν τον ξέρει ούτε εξ όψεως. Δεν ρώταγε τουλάχιστον; Πληροφορίες λένε ότι ρωτήθηκε γνωστός Πασοκογιατρός από τον Ν. Κοζάνης ο οποίος δήλωσε ότι πρόκειται για τον καταλληλότερο.

Στις αρχή της λειτουργίας του opengov, επιλέχθηκαν άνθρωποι για την κρατική διοίκηση που πραγματικά είχαν προσόντα και διαχειριστική επάρκεια. Ανακαλύφθηκε μετά ότι μερικοί εξ αυτών ήταν ΝΔ, και μιλούσαν περιφρονητικά για το ΠΑΣΟΚ στα κοινωνικά δίκτυα. Καρατομήθηκαν αμέσως εν μέσω οχλοβοής από το ''βαθύ'' ΠΑΣΟΚ. Έτσι το opengov κατέληξε να είναι το γραφείο ευρέσεως εργασίας σε θέσεις διοίκησης του κράτους, για τα παιδιά της κομματικής ΠΑΣΚΕ. Εκεί έκανε αίτηση ο κ. Σημαδόπουλος.

''Και έπιναν στην υγειά του κορόιδου'' έλεγε ο Γ. Παπανδρέου σε προεκλογική του ομιλία στην Κοζάνη για την άλωση του κράτους από τα καλόπαιδα της ΝΔ. Άραγε για το σήμερα τι έχουν να πουν;

ΥΓ.Για την περίπτωση των Γρεβενών μέχρι την γραπτή ανάκληση της απόφασης του υπουργού όλα είναι πιθανά.

Κλείνουν τον κόμβο της ΑΕΒΑΛ για το Μποδοσάκειο

Είναι πολύ θετικό που μία τοπική κοινωνία κινητοποιείται για το θέμα που έχει προκύψει με το Μποδοσάκειο νοσοκομείο και την κατάφωρη μείωση των κλινών του. Πολύ θα μου άρεσε να έβλεπα τον δήμο Κοζάνης και τις τοπικές αρχές της πόλης να έκαναν κάτι αντίστοιχο για να αποτρέψουν την διαρκή υποβάθμιση του Μαμάτσειου νοσοκομείου. Είναι  υγεία για τις τοπικές κοινωνίες να είναι σε εγρήγορση για θέματα της άμεσης καθημερινότητας, που μπορεί να ενώσουν πολλούς ανθρώπους.

Η περίθαλψη και οι παροχές υγείας που θα έχουμε, θα εξαρτηθούν απο την ποιότητα των νοσοκομειακών μονάδεων που μας περιβάλλουν.

Το έχουμε ξαναπεί στο vetonews οτι, το Mποδοσάκειο νοσοκομείο ως ναυαρχίδα, με το νομαρχιακό νοσοκομείο της Κοζάνης μπορούν να αποτελέσουν ένα σύνολο υγειονομικής μονάδας με πολλες κλινικές που θα επαρκούσε για τους δυτικομακεδόνες και θα μείωνε την αιμοραγία και ταλαιπωρία στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Φυσικά, δεν μου αρέσουν οι τοπικισμοί και όσα έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους διάφοροι με τις φάλτσες φωνές στην Εορδαία προσπαθώντας να εκμεταλευθούν την παρούσα συγκυρία.

Επίσης, δεν μπορεί να λέμε τόσα ωραία κοσμητικά επίθετα για την μεγαλύτερη νοσηλευτική μονάδα της δυτ. Μακεδονίας και αυτή μόλις 22 χλμ απο την πρωτεύουσα, να είναι στην ζώνη των παραμεθόριων περιοχών, όπως το Καστελόριζο και η Φλώρινα. Θα πρέπει, όσοι εσχάτως απο την αυτοδιοίκηση και τον ιατρικό κόσμο ασχολούνται με τα θέματα της υγείας να διαλέξουν τι θέλουν.  

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2013 21:41