Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011 08:51

Στοχοποιείται ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Ν.Φωτόπουλος;

paraskinio

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ΠΑΣΚΕ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σε μια κρίσιμη στιγμή για την χώρα και για τους χιλιάδες συνεπείς και φορολογούμενους πολίτες της που θα δουν για μια ακόμη φορά να περικόπτονται οι συντάξεις τους από 20% έως 40%, θεώρησε σκόπιμο να εκδώσει ανακοίνωση που να κάνει γνωστό σε όλους τους νοήμονες πολίτες, ότι μπορεί να απειλείται η να στοχοποιείται ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ η και κάποια μέλη της Ομοσπονδίας.

Η ΠΑΣΚΕ Γενοπ με την ετεροχρονισμένη ανακοίνωση που εξέδωσε, προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του vetonews (εδώ) που έδειχνε την ενόχληση αρκετών συνδικαλιστών από τις τελευταίες παρεμβάσεις του Ν. Φωτόπουλου με αφορμή την εισφορά στα ακίνητα που θα καταβληθεί μέσω ΔΕΗ. Στην ανακοίνωση αναφέρονται και τα 13 ονόματα των συνδικαλιστών της γραμματείας. Πολύ μελάνι για το τίποτα. Το πρόβλημα όπως το περιγράψαμε συνεχίζει να υφίσταται.

Η δυσαρέσκεια αρκετών στελεχών με αφορμή τις πρωτοβουλίες του προέδρου στο θέμα ''εισφορά στους λογαριασμούς ΔΕΗ'' υπάρχει, όσο και εάν κάποιοι προσπαθούν να την κρύψουν κάτω απο το χαλί βάζοντας ''αράδα'' τα ονόματα συνδικαλιστών στα δελτία τύπου τόσο της ΓΕΝΟΠ όσο και της ΠΑΣΚΕ.

----------------------------------------------------------------------------

Πάντως στο βραχύ παρελθόν, όταν η γραμματεία ΠΑΣΚ ΔΥ Κοζάνης ''προθυμοποιήθηκε να απαντήσει'' σε δημοσίευμα του γράφοντα, τα μέλη της δεν τόλμησαν να γράψουν ούτε τα ονοματά τους για να μην τους πάρει χαμπάρι ο κόσμος. Ευτυχώς όμως, στο συνδικαλιστικό κίνημα, ανεξαρτήτως επιλογών η διαφωνιών στις πολιτικές, υπάρχουν κάποιοι που με αξιοπρέπεια στέκονται όρθιοι απέναντι στις περιστάσεις.

--------------------------------------------------------------------------
Διάβαζα χθές το άρθρο (εδώ) της κ. Α. Νανοπούλου και προβληματίστηκα βαθέως για το τοπικό πολιτικό προσωπικό της περιοχής. Η Α. Νανοπούλου εάν δεν κάνω λάθος είναι πολιτικό πρόσωπο πρώτης γραμμής και φυσικά από τους περισσότερο γνωστούς συμβολαιογράφους. Πιστεύω ότι θα ήταν πιο χρήσιμο αντί να υπογράφει πύρινους καταγγελτικούς λόγους σαν ''αγανακτισμένη'', να διατυπώσει καμιά πρόταση της προκοπής για το πώς θα πιάσει το κράτος την υπέρογκη φοροδιαφυγή που έχουμε στις αγοραπωλησίες ακινήτων. Λοιπόν, ας περάσουμε στα πρακτικά θέματα. Ας αφήσουμε τις καταγγελίες για αυτούς που ξέρουν να κάνουν μόνο αυτό στην ζωή τους και οι πολιτικοί ας παρουσιάσουν κάτι πιο ωφέλιμο.

------------------------------------------------------------------------------
Διαβάζω και προβληματίζομαι: ''To ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (τμήμα Διεθνούς Εμποριου που εδρεύει στην Καστοριά) σε συνεργασία με το Εθνικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Τερνόπιλ -TNEU (Ουκρανία) καθώς και με άλλα Πανεπιστήμια και ερευνητικά Ινστιτούτα της Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης διοργανώνει Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο στην Κρήτη. Θα χαιρετίσει τις εργασίες και πρόεδρος του ιδρύματος κ. Γ. Χαραλαμπίδης''. Γιατί κύριοι καθηγητές; Η Καστοριά ως φιλοξενούμενη πόλη σας πέφτει άσχημα; Μήπως η Κρήτη με την θαλασσά της, ενθουσιάζει τους Ουκρανούς το μήνα Σεπτέμβριο;

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012 03:36