Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011 08:10

Το κουνούπι των εκλογών- Αυθαίρετη δόμηση - Μεγάλη ανασφάλεια, πολλές καταγγελίες

paraskinioΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Και ξαφνικά οι στενοί συνεργάτες του Παπαϊορδανίδη ξύπνησαν και άρχισαν τις απανωτές ερωτήσεις τοποθετήσεις παρουσίες με την απαραίτητη προβολή φυσικά από τα ΜΜΕ της περιοχής. Οι Σημανδράκος, Θεοδωρίδης και Μεντεσίδου μύρισαν βουλευτικές εκλογές, ε! και αποφάσισαν να κάνουν πιο εμφανή της παρουσία τους. Εάν ρωτήσει κανείς την πρώτη εξάδα των αιρετών του Παπαϊορδανίδη η ακόμη και ο ίδιος, θέλουν με ''χίλια'' να είναι υποψήφιοι αλλά προς το παρόν κρατούν χαμηλούς τόνους.

«Δεν ξέρω, θα δώ τι θα κάνω εάν μου το ζητήσει ο πρόεδρος η το αμίμητο θα ακολουθήσουμε την διαδικασία που θα υποδείξει το ΠΑΣΟΚ» είναι κάποιες από τις απαντήσεις που δίδονται από τους ίδιους. Με την κατάρρευση της χώρας να είναι ορατή τον επόμενο χρόνο, και η έξοδος από το ευρώ να εντοπίζεται όλο και σε πιο κοντινές ημερομηνίες, είναι απορίας άξιο που ορισμένοι θέλουν διακαώς να διακονήσουν το θεσμό του βουλευτή.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Είναι παντελώς σουρεαλιστικό το γεγονός. Το ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια, γιατί λέτε; Μα για την καλύτερη διευθέτηση των προβλημάτων κατά την νομιμοποίηση των αυθαιρέτων. Δεν με ξενίζει και φυσικά δεν με εκπλήσσει το γεγονός. Πολλά αυθαίρετα χτίστηκαν με σχέδια μηχανικών και φέρουν τις υπογραφές τους. Μπορεί τώρα κάποιοι εξ αυτών να παρακολουθούν και τα σεμινάρια για να λύσουν τα προβλήματα της νομιμοποίησης τους. Ακόμη δεν με ξενίζει η πολιτική καφρίλα πανικοβλημένων Πασόκων που νομιμοποιούν χιλιάδες αυθαίρετα για να εισπράξουν ευρώ και από την άλλη με τις άλλες οικονομικές και πολιτικές επιλογές τους να δημιουργούν χιλιάδες ανέργους και στην συνέχεια αστέγους. Δηλαδή ανθρώπους που θα χάσουν η έχουν χάσει τα σπίτια τους. Η χώρα ακόμη και σε στιγμές ευπορισμού και ευμάρειας, με το ίδιο σπορ της αυθαίρετης δόμησης ασχολείτο. Το παράδοξο είναι ότι το κάνει τώρα, την ώρα που καταρρέει, που κινδυνεύει να πέσει ως πύργος. Δυστυχώς, το αίσθημα αυτοσυντήρησης της πολιτείας έχει χαθεί. Κινδυνεύουμε..

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Εάν παρατηρήσει κάνεις τα δρώμενα στο δήμο Σερβίων Βελβεντού θα διαπιστώσει ότι η δημοτική αρχή κατά καιρούς καταγγέλλει και κάποιον ''δήθεν'' εχθρό, «που επιβουλεύεται την εθνική ανεξαρτησία και ακεραιότητα του νέου δήμου». Στην αρχή ως υπονομευτές θεώρησαν την ηγετική ομάδα της ΜΚΟ Βελβεντού που θέλει την περιοχή τους ως ξεχωριστό δήμο. Στην συνέχεια ανακάλυψαν εχθρούς και υπονομευτικές συμπεριφορές σε όσους τους ασκούν κριτική για τους χειρισμούς τους και τις πράξεις τους. Μάλιστα το vetonews και ο γράφων απασχόλησε το δημοτικό συμβούλιο όπου με πρωτοβουλία του προέδρου του Χ. Ελευθερίου ετέθη το ερώτημα «ποιών ενεργειών» εναντίον του δημοσιογράφου. Τα σύννεφα της ανασφάλειας φαίνεται ότι έχουν κατακλύσει τους διοικούντες. Πριν από μέρες κατήγγειλαν την προϊσταμένη της Αρχαιολογικής υπηρεσίας και διευθύντρια του Μουσείου Αιανης κ. Γεωργία Καραμήτρου, απείλησαν ότι θα θέσουν το θέμα και στην προϊστάμενη αρχή, γιατί όπως ισχυρίζονται, η αρχαιολόγος δεν κάλεσε επισήμως τον δήμαρχο στην συνέντευξη που έδωσε στα ΜΜΕ, παρουσιάζοντας τα αρχαιολογικά ευρήματα από την ανασκαφή στο Λογκά Ελάτης. Τα συμπεράσματα ανήκουν στον αναγνώστη.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2013 21:35