Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 08:30

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΟΠ Γ. ΑΔΑΜΙΔΗΣ: "ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ - ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ"

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Άλφα "Πρωϊνή ενημέρωση" και το δημοσιογράφο Σπύρο Χαριτάτο χαρακτήρισε λανθασμένη την απόφαση που πήρε

ο απερχόμενος υπουργός παραγωγικής ανασυγκρότησης Πάνος Σκουρλέτης για τα μεταλλεία Κασσάνδρας που οδήγησε στην ανεργία 2.000 εργαζόμενους.

"Πρόκειται για εσπευσμένη απόφαση που είναι και λανθασμένη γιατί η περιοχή της Χαλκιδικής και η κοινωνία της είναι ταυτισμένη με τα μεταλλεία και οι τεχνολογίες συμβατές με το περιβάλλον".

Ο κ. Αδαμίδης με αφορμή τις συλλήψεις ξένων ακτιβιστών στα επεισόδια που έγιναν την περασμένη Κυριακή στις Σκουριές, χαρακτήρισε όλους όσους προβάλλουν οικολογικές αιτιάσεις κατά των εξορύξεων και τις πολεμούν με μολότοφ και μπουλόνια "καιροσκόπους οικολογίζοντες" και πρόσθεσε:
"Εχουμε και εμείς εχθρούς του λιγνίτη στην Πτολεμαΐδα απ όπου προέρχομαι από κάποιους που έχουν συμφέροντα. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργαζόμενων στα μεταλλεία".

Δείτε όλα όσα εκτυλίχθηκαν σ' αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή στο βίντεο που ακολουθεί.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 08:35