Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 12:06

Θύελλα αντιδράσεων για τον Θ. Δημητρακόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ απο σωματεία της ΔΕΗ και την ΓΕΝΟΠ. Να πάρουν άμεσα θέση οι τοπικοί βουλευτΈς του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ

Ομαδικά πυρά συνδικαλιστικών σωματείων ακόμα και από την ΓΕΝΟΠ με αφορμή το θέμα που ανέδειξε χθες το Vetonews

με τις δηλώσεις του Θέμη Δημητρακόπουλου στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνος για θέματα Οικολογίας κα ιΠεριβάλλοντος ο οποίος δήλωσε οτι ''ο Λιγνίτης σημαίνει αργό θάνατο για την παεριοχή  και που κάλεσε τον νέο υπουργό Ενέργειας και περιβάλλοντος Π. Σκουρλέτη να λάβει άμεσα μέτρα''. Πολοί θεωρούν οτι η δήλωση του συγκεκριμενου στελέχους δεν είναι αθώα και οτι ο ίδιος εχει απασχολήσει στο παρελθόν την περιοχή ζητώντας να καταργηθεί η εκτροφή γουνοφόρων και σταδιακά ο κλάδος της Γουνοποιίας ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γ. ΑΔΑΜΊΔΗΣ μίλησε σκληρά για το πρόσωπο του κ. Δημητρακόπουλου λέγοντας ότι πρέπει να ντρέπεται για τα όσα λέει, θα πρέπει να υπάρξει μια άμεση αντίδραση από τους τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή της δήλωσης του συγκεκριμένου στελέχους ακόμη και η Αυγή το όργανο του ΣΥΡΙΖΑ το προσεχές διάστημα καταφερόταν με σκληρό τρόπο ενάντια στον λιγνίτη, ενώ ο κ. Δημητρακόπουλος δεν έχει πει κουβέντα για τις αυξήσεις 7.500 % που έχει επέλθει στην αύξηση του ΕΤΜΕΑΡ λόγω ΑΠΕ.
Ο πρόεδρος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ Μόσχος Μόσχου, δήλωσε ότι παίζεται ένα παιχνίδι συμφερόντων έστω και την τελευταία στιγμή να πλήξουν το έργο της 5ης μονάδας. Η κυβέρνηση να ξεκινήσει άμεσα το έργο η ΔΕΗ έδωσε και την προκαταβολή των 227 εκ € στον ανάδοχο, όσα λέγοντα θεωρώ ότι είναι σπασμωδικές κινήσεις κάποιων.
Ο Κώστας Θεοχάρης από την ΕΝΩΣΗ, να ξεκινήσει άμεσα η νέα μονάδα της Πτολεμαΐδας, θα πρέπει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο λεκανοπέδιο να πάρουν άμεσα θέση για να ξέρουμε εάν συμφωνούν με τον κ. Δημητρακόπουλο ξη όχι.
Ο Σάκης Μάστορας γραμματέας του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ τόνισε ότι όσοι ''οικολογίζουν '' να πουν στον ελληνικό λαό τι προτείνουν, να πάμε σε άλλε μορφές ενέργειας και με τι κόστος, εμείς ξέρουμε γιατί δήθεν διαμαρτύρονται όλοι αυτοί, δεν είναι αθώες οι παρεμβάσεις τους εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Καλούμε να μας πει η κυβέρνηση δια του αρμόδιου υπουργού προς τα πού θέλουν να πάνε την ενέργεια.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 12:19