Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011 19:24

Η ΓΕΝΟΠ απαντά στον Παπακωσταντίνου για την συνδιοίκηση

genop_deiΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ν.Δ. ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του ΥΠΑΝ σχετικά με τη στάση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ αλλά και την δήλωση του εκπρόσωπου τύπου της Ν.Δ.
Η απάντηση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ είναι πως η στάση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δεν εμπεριέχει έλλειμμα ευθύνης απέναντι στη χώρα αλλά περίσσευμα κοινωνικής ευαισθησίας απέναντι στον άνεργο και τον μεροκαματιάρη.

Ταυτοχρόνως είναι στάση ευθύνης απέναντι στην επιχείρηση που φτιάχτηκε από το υστέρημα του ελληνικού λαού και την οποία δεν μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί ως φοροεισπρακτικό μηχανισμό μετατρέποντάς την έτσι σε ωμό εκβιαστή με βάση το κοινωνικό αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας.
Εάν η κυβέρνηση θέλει να εισπράξει το νέο χαράτσι μιας αποτυχημένης πολιτικής να βρει άλλους τρόπους και όχι να εκβιάζει μέσω της ΔΕΗ.
Ο εκβιαστής και ο πιστολέρο είναι η πολιτεία που την είσπραξη του φόρου την συνδέει με την απειλή του «αν δεν πληρώσεις το φόρο σου κόβω τι ρεύμα» και όχι η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ που με την στάση της επιχειρεί να προστατέψει και το ρόλο της επιχείρησης αλλά και τον μεροκαματιάρη που με δυσκολία αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα.
Σ΄όσους ξεχνώντας τι έλεγαν μέχρι χθες κατακεραυνώνουν τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και επιχειρούν να την εμφανίσουν ως ιδιοκτήτη της ΔΕΗ και ως εχθρό του κράτους θέτουμε το ερώτημα :
-Τα 2.500.000 φτωχούς που παλεύουν να ζήσουν
-Το 1.000.000 ανέργους που ζουν στην απελπισία
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ τα δημιούργησε ;
Κύριοι της κυβέρνησης αλλά και της Ν.Δ αντί να καταγγέλλετε τους συνδικαλιστές ως εχθρούς του κράτους, ανεύθυνους και τσιφλικάδες μήπως θα πρέπει να αναλογιστείτε ότι εσείς και οι πολιτικές σας είναι εχθροί της κοινωνίας;
Κύριοι της κυβέρνησης γνωρίζετε ότι ήδη μέχρι τώρα ( 8ός 2011) ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο εξαιτίας των πολιτικών σας έχει κοπεί το ρεύμα σε 175.000 καταναλωτές εκ των οποίων οι 60.000 δεν έκαναν επανασύνδεση ;
Ø Αντιλαμβάνεστε τι πάτε να κάνετε ;
 Αντιλαμβάνεστε ότι θα αφήσετε εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας στο σκοτάδι;
Ø Αντιλαμβάνεστε ότι η ΔΕΗ θα καταρρεύσει ;
Αλλά προφανώς αυτό δεν σας νοιάζει γιατί εάν σας ενδιέφερε θα πληρώνατε όσα χρωστάτε ως Δημόσιο και κυρίως δεν θα κάνατε διάφορα δωράκια στους διάφορους εκλεκτούς κυρίους ! Όπως αυτό πριν ένα μήνα στην Α.τ.Ε !
Όσο για το τι σημαίνει συνδιοίκηση θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά αλλά θα αρκεστούμε μόνο σ΄ένα :
Ø Όταν μαζί αντιστεκόμασταν σε απαράδεκτες πολιτικές.
Ø Όταν μαζί αγωνιζόμασταν να μην περάσουν καταστροφικές αποφάσεις σε βάρος της Επιχείρησης.
Ø Όταν μαζί διακόπταμε τις συνεδριάσεις του Δ.Σ
Κάναμε συνδιοίκηση ;

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011 19:31