Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012 10:39

Η ΕΝΩΣΗ δηλώνει για την ENERGA: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ

enosi-deiΌταν λέγαμε ότι, με την πολιτική σας όλοι οι ΥΠΕΚΑ των τελευταίων ετών το ηλεκτρικό ρεύμα από αγαθό θα το καταντήσατε είδος πολυτελείας δεν λέγαμε ψέματα.
Η απελευθέρωσης της αγοράς Η./ Ε. έγινε με μεγάλη προχειρότητα και κάτω από πίεση,

για να δώσετε την δυνατότητα να παίξουν στο κομμάτι της Ενέργειας οι φίλοι σας ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ.
Τρανταχτό παράδειγμα το κανόνι των δύο εταιριών energa και hellas power οι οποίες φέσωσαν την διαχείριση του δικτύου με 67εκ.€ και τον ΔΕΣΜΗΕ με 120εκ.€, χρήματα τα οποία όμως, τα έχουν εισπράξει από τους Έλληνες καταναλωτές.
Εταιρίες οι οποίες, δεν έκαναν καμία επένδυση, δεν δημιούργησαν καμία θέση εργασίας αλλά το αντίθετο, πουλούσαν ρεύμα βάζοντας τα χρήματα στην τσέπη τους χωρίς να υλοποιούν τις δεσμεύσεις των συμβάσεων με τα γνωστά αποτελέσματα, αντιθέτως με την ΔΕΗ, που με μεγάλη ευκολία εκτελεί τις εντολές της κυβέρνησης, δηλαδή εάν κάποιος καταναλωτής δεν πληρώσει το κυβερνητικό χαράτσι, θα του κόψει το ρεύμα.
Αυτούς όμως τους ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ κανείς δεν τολμά να τους πειράξει, ή να τους στείλει στη δικαιοσύνη.
Στην εκδήλωση του ΤΕΕ Κοζάνης, ακούσαμε τον υφυπουργό εσωτερικών κ. Κουκουλόπουλο να λέει από βήματος ότι, αργήσαμε να ενοποιήσουμε την θέση μας γύρω από την ΔΕΗ και ότι προωθείτε η πώληση μονάδων, η ανταλλαγή ισχύος μέσω swap και το σπάσιμο της επιχείρησης με διάφορα ποσοστά μετοχών και ότι η ΔΕΗ να καταρρέει.
Δεν τόλμησε να πει όμως, τι έκανε αυτός και η κυβέρνηση του για να μην φτάσουμε εδώ.
Επίσης δεν μας είπε ότι, εάν αυτές τις διαπιστώσεις της κατάλαβε σήμερα, γιατί πριν δύο χρόνια άλλα μας έλεγε.
Τότε ως αντιπολίτευση μιλούσε και για την κατασκευή της Πτολεμαΐδας V, της Μελίτης II καθώς και για τον Άγιο Δημήτριο VI.
Σήμερα μας μιλά για Στρατηγικό Επενδυτή κάτι που..... « χωρίς να ξέρει» συμφωνεί και ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.
Κύριοι συγκάτοικοι της κυβέρνησης, κύριε Κουκουλόπουλε και κύριε Μιχελάκη, έχετε τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση που έφτασε η χώρα και κατά συνέπεια και η ΔΕΗ, όμως ποτέ δεν είναι αργά και πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας.
Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ αλλά και οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και γνώση και μνήμη έχουν και θα αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους όταν έρθει η ώρα.

Ενωμένους όλους μαζί θα μας βρείτε μπροστά σας, για να αποτρέψουμε την διάλυση της επιχείρησης αλλά και τον μαρασμό της περιοχής.

ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ....

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012 10:43