Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 16:48

Ολοκληρώθηκαν οι Γιορτές Ανακύκλωσης για τους μαθητές από τη ΔΙΑΔΥΜΑ

Ολοκληρώθηκαν οι Γιορτές Ανακύκλωσης για τους μαθητές από τη ΔΙΑΔΥΜΑ

Ολοκληρώθηκαν οι γιορτές ανακύκλωσης που διοργάνωσε η ΔΙΑΔΥΜΑ στα πλαίσια των εκδηλώσεων της 5ης Ιουνίου, Ημέρας Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με τους Δήμους και της Α΄βάθμιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. Περισσότεροι από 1.000 μαθητές δημοτικών σχολείων συμμετείχαν στις 10 εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα σε 7 πόλεις της Περιφέρειας.
Οι μαθητές συμμετείχαν σε ενημερωτικές δραστηριότητες και παιχνίδια ψυχαγωγίας με θέμα την ανακύκλωση των απορριμμάτων.
Παράλληλα, καθ΄ όλη την περίοδο της φετινής άνοιξης, πολλές σχολικές μονάδες πραγματοποίησαν εκπαιδευτικές επισκέψεις στις εγκαταστάσεις της ΔΙΑΔΥΜΑ (Σταθμούς Μεταφόρτωσης, ΧΥΤΑ, Κέντρο Ανακύκλωσης) και είδαν από κοντά όλα τα στάδια διαχείρισης των απορριμμάτων.
Η διάδοση του μηνύματος ότι «η ανακύκλωση πρέπει να γίνει η καθημερινή μας συνήθεια» είναι ο τελικός στόχος, κάτι που πρέπει άμεσα να υιοθετεί από το σύνολο των πολιτών της Περιφέρειάς μας.
Για την επόμενη σχολική χρονιά η ΔΙΑΔΥΜΑ ετοιμάζει ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχετικά με την ανακύκλωση και την πρόληψη δημιουργίας απορριμμάτων, για την ενημέρωση του μεγαλύτερου μέρους του μαθητικού δυναμικού της περιοχής μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 16:50