Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 16:33

Τοποθέτηση ταϊστρών και ποτιστρών για τα αδέσποτα απο το Δήμο Κοζάνης

Στο πλαίσιο του προγράμματος του Δήμου για τη φροντίδα των αδέσποτων σκύλων που επανεντάσσονται βάσει του νόμου 4039/2012,

η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος δημιούργησε δέκα οργανωμένους σταθμούς σίτισης αδέσποτων σκύλων σε  επιλεγμένα σημεία του περιαστικού ιστού. Η κίνηση αυτή  αποτελεί την πρώτη φάση, αφού αναμένεται να δημιουργηθούν  συνολικά δεκαεπτά σταθμοί. Ο κάθε σταθμός περιλαμβάνει ταΐστρα και ποτίστρα και θα παρέχει τροφή και νερό στα αδέσποτα σκυλιά. Η τροφοδοσία των σταθμών θα πραγματοποιείται από τα συνεργεία του Δήμου και από  εθελοντές αναδόχους. Για το λόγο αυτό απευθύνουμε πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, φιλοζωικό σωματείο, φορέα, σύλλογο κλπ να επικοινωνήσει με την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος (Πλ.28ης Οκτωβρίου, 1ος όροφος τηλ.2461350403) προκειμένου να αναλάβει τη φροντίδα και την ευθύνη της τροφοδοσίας μέσω υιοθεσίας  ενός ή περισσοτέρων σταθμών.

Παρακαλούνται οι πολίτες που θα συναντούν τους σταθμούς σίτισης να μην τοποθετούν τροφή ώστε να είναι ελεγχόμενη η τροφοδοσία τους και να σέβονται τα ζώα που σιτίζονται, όπως και τις κατασκευές που έχουν τοποθετηθεί.

Τέλος ευχαριστούμε το  Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κοζάνης για τη χορηγία του εξοπλισμού

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 16:36