Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 14:26

Στειρώσεις αδέσποτων του δήμου Κοζάνης απο το Δίκτυο Ελλήνων Εθελοντών Κτηνιάτρων

Οι κτηνίατροι που συμμετείχαν πραγματοποίησαν εθελοντικά μαζικές στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς

προερχομένων από το οργανωμένο και αδειοδοτημένο καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου. Το Δίκτυο Ελλήνων Εθελοντών Κτηνιάτρων αποτελεί πρωτοβουλία του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου, ο οποίος στέκεται αρωγός στις δράσεις του Δήμου Κοζάνης αναφορικά με το θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Η εθελοντική παροχή υπηρεσιών στείρωσης σε αδέσποτα ζώα συντροφιάς προβλέπεται από το Ν.4039/2012. Ο Δήμος Κοζάνης θα απευθύνει εκ νέου πρόσκληση στους εθελοντές το φθινόπωρο, προκειμένου να διενεργηθούν επιπλέον στειρώσεις σε αδέσποτα ζώα συντροφιάς, οι οποίες αποτελούν πολύτιμη ενίσχυση του ήδη υπάρχοντος προγράμματος διαχείρισης πληθυσμού που εφαρμόζετα.

Ευχαριστούμε τον κτηνίατρο Κυριάκο Αγαθαγγελίδη, από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ήταν και επικεφαλής της αποστολής, τους κτηνιάτρους Θάνο Δερμιντζάκη και Πέτρο Μπίσκα από τις Σέρρες και τους φοιτητές κτηνιατρικής  Tabita Plescau και Daniele Lo Presti οι οποίοι συμμετείχαν ως βοηθοί στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κτηνίατρο Βασιλεία Ζιώγου για την παραχώρηση του χώρου και του εξοπλισμού του κτηνιατρείου της.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 14:28