Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2012 12:19

Ο Η. Κασιδιάρης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κτύπησε την Λιάννα Κανέλλη του ΚΚΕ

KASIDIARIS-KANELLIΕπίθεση από τον υποψήφιο βουλευτή και εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, δέχτηκε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη ενώ συμμετείχαν σε πανελ στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ο κ. Κασιδιάρης χτύπησε την κ. Κανέλλη τρεις φορές, προτού απομακρυνθεί εξοργισμένος από τον χώρο.

Νωρίτερα, ο κ. Κασιδιάρης είχε πετάξει ποτήρι με νερό στη υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

Την άμεση σύλληψη του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής με την κατηγορία της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών, Ελένη Ράικου. Το συγκεκριμένο αδίκημα διώκεται αυτεπαγγέλτως.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το αδίκημα αναβαθμίζεται σε επικίνδυνη σωματική βλάβη. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Κασιδιάρης μπορεί να συλληφθεί καθώς, ως υποψήφιος, δεν απολαμβάνει βουλευτική ασυλία.

Πρέπει να υπενθυμιστεί ότι ήδη εκκρεμεί δίκη σε βάρος του κ. Κασιδιάρη, ο οποίος κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία στην επίθεση κατά φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007

πηγη:σκαι

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2012 12:32