Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2012 14:14

Ευα Αμπάζη: ''Δημοκρατία με όρους… αρχιτεκτονικής''

ampaziΗ Υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανήρτησε το παρακάτω κείμενο στην σελίδα της στο fb.

Κατά τη διάρκεια αυτής της παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου βιώνουμε όλο και πιο έντονα την κρίση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και την υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών και της πολιτικής ομαλότητας.

Αποκαλύψεις, μεταμφιέσεις, μεταφορτώσεις, μεταμορφώσεις, αναμορφώσεις, χωρίς master plan και concept. Σχεδιασμός σκηνογραφικός χωρίς στρατηγική και όραμα. Έλλειψη απλών γραμμών και κατευθύνσεων με λύσεις καθαρών μορφών. Εφήμερος σχεδιασμός, απομονωμένος, μεμονωμένος με συνεχείς ρήξεις, κενά και ασυνέχεια. Ριζοσπαστικές ουτοπίες χωρίς συνείδηση, αιφνίδιες και επιτηδευμένες εκρήξεις.

Η μορφή δε μπορεί να μη σχετίζεται με το περιεχόμενο. Ο ρεαλισμός και η επαφή με την πραγματικότητα έρχεται να φέρει σκέψεις και δημιουργία.

Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση στην Ελλάδα προς εξεύρεση κυβέρνησης, σε μια χώρα που φιλοδοξεί να θεωρείται ευρωπαϊκή με αρχηγούς μεταμφιεσμένους σε σωτήρες στο θέατρο του παραλόγου.

Ας μην κινδυνολογούμε και μην υπονομεύουμε τη χώρα, ας σχεδιάσουμε την ισχυρή κυβέρνηση μένα στρατηγικό σχέδιο ευθύνης με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Με έμφαση στο διάλογο και τη συλλογικότητα, επισημαίνοντας πως η υλοποίηση των ιδεών εξαρτάται από όλους.

Θέλω να κρατήσω ζωντανή την ελπίδα και την ευτυχία σε αυτόν τον τόπο.

Γιατί "εάν η ζωή είναι καταδίκη τότε οι άνθρωποι ή δε έχουν σκοπό ή, μοιραία ο σκοπός τους είναι αυτή η ίδια η καταδίκη."

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2012 14:37