Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 11:06

Τσίπρας: «Αργά ή γρήγορα θα κυβερνήσουμε»

tsipras5«Κανένας άλλος εκτός από εμάς δεν μπορεί να εφαρμόσει τις βαθιές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα, γιατί δεν έχουμε υποστεί φθορά, δεν είμαστε διεφθαρμένοι... Αργά ή γρήγορα θα έχουμε αυτή την ευκαιρία», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη του συνέντευξη μετά τις εκλογές της Κυριακής, στο πρακτορείο Reuters.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε ότι το πρόγραμμα διάσωσης δεν είναι βιώσιμο και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα.

Ο κ. Τσίπρας μίλησε συγκεκριμένα για τις επιδιώξεις του κόμματός του, κάνοντας λόγο για μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

«Έχουμε αναφερθεί στην ανάγκη να μπει τέλος στην καταβολή μισθών σε ανθρώπους που δεν κάνουν τίποτα, για τη μείωση του αριθμού των συμβούλων των υπουργών και των αξιωματούχων στο μισό, καθώς και την περικοπή του αριθμού των βουλευτών και των μισθών τους».

Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ακόμη ότι η ραγδαία άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι οι Έλληνες πολίτες κατευθύνουν το θυμό τους ενάντια στα μέτρα λιτότητας σε ένα νέο πολιτικό κίνημα.

«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρχε σήμερα η εναλλακτική λύση θα ήταν τα άκρα, το χάος και η Χρυσή Αυγή», σημείωσε.

«Θα προετοιμαστούμε πολύ καλύτερα για να ασκήσουμε μια πολύ καλύτερη και υπεύθυνη αντιπολίτευση. Και προφανώς, να οργανωθούμε για να είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε όταν έλθει η ευκαιρία» υποσχέθηκε.

Τέλος, έστειλε άλλο ένα μήνυμα προς τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, λέγοντας ότι δεν πρέπει να συνεχίζει να υποστηρίζει τα «βάρβαρα» μέτρα λιτότητας.

πηγή-Zougla.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 11:09