Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 14:05

Πέρασε η πρόταση Βενιζέλου, με τεχνοκράτες το ΠΑΣΟΚ στη νέα κυβέρνηση

pasok1Με τεχνοκράτες και εξωκοινοβουλευτικά στελέχη, αλλά όχι με βουλευτές, θα μετάσχει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση συνεργασίας, όπως αποφασίστηκε στη θυελλώδη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο, την Τετάρτη.

Η απόφαση που ελήφθη αποτελεί την εισήγηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πέρασε κατά πλειοψηφία, αφού πολλά στελέχη του κόμματος, όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος, αντέδρασαν ανοιχτά.

Πληροφορίες που μετέδωσε η ΝΕΤ αναφέρουν ότι με την εισήγηση του Ευάγγελου Βενιζέλου διαφώνησαν επίσης οι Μιχ.Χρυσοχοΐδης, Γ.Παπανδρέου, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Απ.Κακλαμάνης και άλλοι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην εισήγησή του ο Ανδρέας Λοβέρδος έκανε λόγο για «δήθεν τεχνοκρατικές λύσεις για κυβέρνηση», τις οποίες μάλιστα χαρακτήρισε «απαράδεκτες».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην ομιλία του ο Ευάγγελος Βενιζέλος επανέλαβε ότι στο κυβερνητικό σχήμα, που ενδεχομένως θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας, δεν πρέπει να μετάσχουν στελέχη της πρώτης γραμμής που εξελέγησαν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Επίσης, επανέλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει με ειλικρίνεια τη νέα κυβέρνηση.

πηγή-in.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 14:07