Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012 12:59

Νέα δημοσκόπηση βάζει "φωτιά" στην κυβέρνηση

sa_ben_koyΗ νεοδημιουργηθείσα κυβέρνηση της 17 Ιουνίου και τα μέτρα που καλείται να πάρει με στόχο την εξοικονόμηση 11, 5 δις, έκαναν την πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών και συγκεκριμένα το 83% να χάσει την εμπιστοσύνη που της έδειξε 40 ημέρες πριν! Αυτό δείχνει η νέα δημοσκόπηση της VPRC για την εφημερίδα «Ελλάδα Αύριο» που έρχεται να φέρει νέα θύελλα στο ήδη βαρύ κλίμα, αφού μόνο το 16,5% των ερωτηθέντων έχει θετική άποψη για την κυβέρνηση!

Άλλα περίμεναν και άλλα είδαν!

Απογοητευμένοι είναι οι έλληνες και με προεκλογικές εξαγγελίες της κυβέρνησης. Μόλις το 23% θεωρεί ότι η κυβέρνηση είναι συνεπής, ενώ το 61% πιστεύει πως η κυβέρνηση δεν τήρησε τις δεσμεύσεις της

Αντί για όνειρα, βλέπουν μέτρα!!

Οκτώ στους δέκα πολίτες που συμμετείχαν στην έρευνα πιστεύουν ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα έρθουν και νέα μέτρα, κυρίως περικοπές μισθών και συντάξεων, ίσως για αυτό να εμφανίζεται δυσαρεστημένη από τα πεπραγμένα της κυβέρνησης συνεργασίας η πλειοψηφία των ερωτηθέντων (77%)

Δεν είναι στραβός ο γιαλός, στραβά αρμενίζουμε !

Μόνο το 17% των ελλήνων πιστεύει ότι η κυβέρνηση ακολουθεί τη σωστή οδό για την έξοδο από την κρίση, σε αντίθεση με 64% που θεωρεί ότι πάμε λάθος!

Τέσσερις στους δέκα μας βλέπουν εκτός ευρώ!

Όσον αφορά την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, το 43% θεωρεί πως είναι πιθανό και το 42% πιστεύει πως δεν αποκλείεται να φύγουμε από την ευρωζώνη.

Μεγάλο εξακολουθεί να είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων (21,4%), ενώ το 42,5% των ερωτηθέντων δεν δείχνει καμία εμπιστοσύνη στο υπάρχον πολιτικό σύστημα.

Πρώτος ο Τσίπρας

Πρώτο κόμμα, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ , ο οποίος παίρνει μικρό προβάδισμα έναντι της ΝΔ και τερματίζει με ποσοστό χαμηλότερο του 30%.

Παραμένει πιο δημοφιλής ο Κουβέλης

Πιο δημοφιλής πολιτικός αρχηγός εξακολουθεί όπως και προεκλογικά να είναι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης με 52% , με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να ακολουθεί με 42%. Αντίθετα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει περισσότερες αρνητικές (62%) απ' ό,τι θετικές (31%) γνώμες.
πηγή-Star.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2012 07:30