Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010 11:18

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

altΗ Λαϊκή Συνέλευση των Δημοτών του Βελβεντού που πραγματοποιήθηκε στο Μετόχι με τη συμμετοχή 1500 και πλέον πολιτών την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010, αποδέχτηκε ομόφωνα τις προτάσεις της συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, στην οποία συμμετέχει και το Δημοτικό Συμβούλιο, για την συνέχιση των προσπαθειών της κοινωνίας του Βελβεντού για την αυτονομία. Η Λαϊκή Συνέλευση ενέκρινε το πρόγραμμα δράσης της Συντονιστικής Επιτροπής, το οποίο παρουσιάστηκε από το Δήμαρχο Μανώλη Στεργίου και αποφάσισε μεταξύ των άλλων την διοργάνωση Τοπικού Δημοψηφίσματος την Κυριακή 4 Ιουλίου 2010 με το ερώτημα: alt«ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ;» Η Λαϊκή Συνέλευση των δημοτών μετά από τις απόψεις που κατατέθηκαν, συμφώνησε να προτείνει στους ψηφοφόρους να απαντήσουν με ένα βροντερό «ΟΧΙ» στο ερώτημα αυτό. Ένα «ΟΧΙ» στον εμπαιγμό του Βελβεντού. Ένα «ΟΧΙ» διπλό: Τόσο με την αποχή από την ψηφοφορία όσο και με την αποχή από τα ψηφοδέλτια του νέου Υπέρ-Δήμου.

Καταλυτική ήταν η παρουσία της νεολαίας, που συμμετέχει δυναμικά στον αγώνα αλλά και των γυναικών που σύστησαν ήδη ομάδα εθελοντικής συμμετοχής για την Επόμενη Μέρα. Στην συνέλευση ανακοινώθηκε και επιστολή συμπαράστασης στον αγώνα από τους ιστορικούς και πολυμελείς συλλόγους της βελβεντινής ομογένειας των ΗΠΑ.
Στο δημοψήφισμα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους δημότες του Βελβεντού και των οικισμών. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 7 π.μ. μέχρι τις 9 μ.μ. την Κυριακή 4 Ιουλίου, σε πέντε (5) εκλογικά τμήματα, στο Βελβεντό, κατά τον τύπο και την ουσία που προβλέπεται σε κάθε επίσημη εθνική εκλογική αναμέτρηση. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στους εκλογείς άμεσα.  
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010 11:39