Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012 19:07

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τη βία της ακροδεξιάς, αλλά όχι τους κουκουλοφόρους»

mitsitakisΣτην ευκαιρία που έχει το πολιτικό σύστημα να αναμετρηθεί συνολικά με ακραίες συμπεριφορές απ' όπου και αν αυτές προέρχονται αναφέρθηκε ο βουλευτής Β' Αθηνών της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας, σήμερα, στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και στο δημοσιογράφο κ. Άρη Πορτοσάλτε.

«Η Επιτροπή Δεοντολογίας έκανε μια προσπάθεια να καταλήξει σε ένα αυτονόητο ψήφισμα το οποίο θα καταδίκαζε συνολικά τη βία από όπου και αν προέρχεται. Δυστυχώς τα κόμματα της Αριστεράς εξέφρασαν ενστάσεις γιατί επιθυμούσαν να καταδικαστεί μόνο η ρατσιστική βία, δηλαδή η βία της ακροδεξιάς. Δηλαδή, να καταδικάσουμε τη Χρυσή Αυγή, αλλά όχι τους κουκουλοφόρους», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης αφού χαρακτήρισε τραγωδία για μια κοινωνία να αποδέχεται τη βία ως κάτι κοινότυπο, επισήμανε την ευκαιρία που υπάρχει σήμερα «να τελειώνουμε με το φαινόμενο αυτό, καθώς η βία είναι καταδικαστέα είτε προέρχεται από την άκρα δεξιά σε αυτή την αποκρουστική της μορφή, είτε προέρχεται από την άκρα αριστερά. Και αυτό είναι κάτι το οποίο επιτέλους θα πρέπει να γίνει κοινός τόπος, όσο και αν φωνάζει ο ΣΥΡΙΖΑ».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012 19:09