Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2012 20:06

Κασαπίδης επικροτεί την απόφαση Χαρακόπουλου για έλεγχο στις Αγροτοσυνδικαλιστικές οργανώσεις

kasapidisΟ Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Γιώργος Κασαπίδης, με αφορμή την παραγγελία του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου για οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο των αγροτοσυνδικαλιστικών οργανώσεων (ΓΕΣΑΣΕ, ΣΥΔΑΣΕ) και της ΠΑΣΕΓΕΣ,

έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Χρειάζεται θάρρος και αποφασιστικότητα για να ασκήσει ένας πολιτικός χρηστή διοίκηση. Πολύ περισσότερο στον αγροτικό τομέα, όπου αναφύονται πρόσθετα προβλήματα, οφειλόμενα σε συμπεριφορές εκπροσώπων του αγροτοσυνδικαλιστικού όσο και του αγροτοσυνεταιριστικού κινήματος, οι οποίοι φαίνεται ότι εδώ και χρόνια έχουν πάρει διαζύγιο από βασικές αρχές και αξίες τόσο του συνδικαλισμού όσο και του συνεργατισμού αντίστοιχα.
Παράλληλα λόγο και της πολύχρονης πολιτικής απραξίας και ατολμίας αλλά και του εναγκαλισμού πολιτικών ηγεσιών κατά καιρούς με τέτοιους εκπροσώπους, η κατάσταση επί των αγροτικών ζητημάτων επιδεινώνεται εις βάρος των αγροτών αλλά και όλων των Ελλήνων.
Με την πράξη του ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Χαρακόπουλος, να ζητήσει έλεγχο από το ΣΔΟΕ επί της διαχείρισης των ποσών που ελάμβαναν από τον ΕΛΓΑ η ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ και ΣΥΔΑΣΕ, ταράζει τα λιμνάζοντα και βαρύοσμα ύδατα για πρώτη φορά την τελευταία 30ετία στους συγκεκριμένους χώρους.
Αποδεικνύει ότι διαθέτει θάρρος και αποφασιστικότητα να ξεκαθαρίσουν ζητήματα που ουδέποτε εθίγησαν κατά το παρελθόν και προβληματίζουν χρόνια τώρα την πλειοψηφία των επαγγελματιών αγροτών
Η ενέργεια αυτή του Αναπληρωτή Υπουργού, τυγχάνει της καθολικής αποδοχής των συναδέλφων στο κοινοβούλιο αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας των απλών Ελλήνων αγροτών και των Ελλήνων πολιτών.
Περιμένουμε με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της εισαγγελικής έρευνας και θα συνδράμουμε κοινοβουλευτικά την προσπάθεια του Υπουργού και της Κυβέρνησης για εξυγίανση στο σημαντικό για την ανάπτυξη της χώρας, πρωτογενή τομέα της οικονομίας μας».

Από το γραφείο τύπου

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2012 20:10