Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2012 15:04

Στην Αθήνα η Α. Μέρκελ αλλά δεν θα συναντηθεί με Τσίπρα

sammerkelΤην Αθήνα αναμένεται να επισκεφθεί η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ την ερχόμενη Τρίτη, 9 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της καγκελαρίας Στέφεν Ζάιμπερτ.
Το πρόγραμμα δεν έχει κλείσει ακόμη, ωστόσο είναι βέβαιο ότι η καγκελάριος...

δεν πρόκειται να συναντήσει τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τον κ. Ζάιμπερτ, η κα. Μέρκελ θα επισκεφθεί τη χώρα μας μετά από πρόσκληση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, τον περασμένο Αύγουστο.

H ανακοίνωση της καγκελαρίας, ανέφερε ότι στο επίκεντρο των συζητήσεων αναμένεται να βρεθεί η κατάσταση στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της ευρωζώνης, τα τρέχοντα διεθνή ζητήματα, καθώς και οι διμερείς σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται ο κ. Σαμαράς να προβεί σε δηλώσεις.

Με αφορμή την επίσκεψη Μέρκελ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε ότι δίδεται η ευκαιρία να παρουσιάσουμε τη συνολική πραγματική κατάσταση της χώρας και να ζητήσουμε με συγκροτημένο τρόπο να διαμορφωθεί το ολοκληρωμένο πλαίσιο εξόδου.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι δεν θα ζητήσει συνάντηση με την γερμανίδα καγκελάριο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα προτείνει στα συνδικάτα την κήρυξη απεργίας την ημέρα της επίσκεψής της.

πηγη: ΣΚΑΙ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012 14:09