Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012 20:14

Ο Γ. Κασαπίδης διαψεύδει για καταθέσεις σε τράπεζα του εξωτερικού

kasapidisΕρωτηθείς σχετικά με δημοσίευμα, το οποίο αναφέρεται σε βουλευτές, (μεταξύ αυτών και ο κ. Κασαπίδης) που διατηρούν καταθέσεις στο εξωτερικό, ο κ. Κασαπίδης δήλωσε:
"Ουδέποτε από τη γέννησή μου έως σήμερα διατηρούσα καταθέσεις σε τράπεζες...

του εξωτερικού.
Διαψεύδω κατηγορηματικά κάθε δημοσίευμα ως προς το πρόσωπό μου που σχετίζεται με την περιβόητη λίστα Lagarde.
Αναρωτιέμαι για τους λόγους του συγκεκριμένου δημοσιογράφου που προέβη σ' αυτή την πράξη και όσων την αναπαράγουν.
Είτε πρόκειται για μαύρη προπαγάνδα είτε για απονενοημένες πράξεις αναζήτησης προσωρινής προβολής και δημοσιότητας.
Άλλωστε ευθύς αμέσως μετά το φιάσκο με το ¨στικάκι¨ των κ. Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου καταθέσαμε ερώτηση με άλλους συναδέλφους μου στη Βουλή για την αποστολή στην Ελλάδα της αυθεντικής λίστας απευθείας από την κα Lagarde και τη διενέργεια των σχετικών ελέγχων που επιβάλλονται για την υπόθεση αυτή.
Όσον αφορά για τις καταθέσεις μου και όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία, όπως αποτυπώνονται στη φορολογική μου δήλωση και τη δήλωση πόθεν έσχες, αυτά είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου επώνυμου κρατικού λειτουργού, δημοσιογράφου ή άλλου πολίτη, καθώς δημοσιεύονται ετησίως από τη Βουλή.
Ωστόσο, όπως δήλωσα και πρότεινα και κατά το παρελθόν, "για κάθε δημόσιο κρατικό λειτουργό, αιρετό ή διορισμένο και για κάθε δημοσιογράφο, να δίδονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία αυτά από την πρώτη μέρα της επαγγελματικής του δραστηριότητας.
Για την ίδια περίοδο κάθε ενδιαφερόμενος Έλλην πολίτης, επώνυμα να μπορεί να εξετάσει και τις σχετικές δηλώσεις των περιουσιακών στοιχείων (φορολογικές δηλώσεις, τραπεζικές καταθέσεις) των συγγενικών προσώπων 1ου και 2ου βαθμού συγγένειας των δημοσίων λειτουργών και των δημοσιογράφων".
Το ίδιο λοιπόν ισχύει και για το πρόσωπό μου και όχι μόνο από την εκλογή μου το 2002 ως Νομαρχιακός σύμβουλος αρχικά, αλλά και ως βουλευτής στη συνέχεια το 2004, αλλά και από την έναρξη της επαγγελματικής μου δραστηριότητας.
Εύχομαι να πιστεύουν τα ίδια και οι συντάκτες του δημοσιεύματος που προαναφέρεται και όσοι το αναπαράγουν".

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012 20:17