Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2012 23:30

Ευγενία Ουζουνίδου: ''Μια κυβέρνηση της Αριστεράς είναι απόλυτα αναγκαία και επιτακτική.''

oyzoynidoy_eygΜε οριακή πλειοψηφία, η ανάπηρη και υπό κατάρρευση συγκυβέρνηση υπερψήφισε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης το πολυνομοσχέδιο διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.
Η κυβέρνηση Σαμαρά, μετερχόμενη μεθόδους άλλων σκοτεινών εποχών της πρόσφατης ιστορίας του τόπου,

επιχείρησε με αλλεπάλληλα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα καθ' όλη τη διάρκεια των τελευταίων ημερών και εξασφάλισε την εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου της χώρας και των πολιτών της που είχε συνυπογράψει με την τρόικα των πιστωτών.

Υπονομεύοντας τη Βουλή, συγκρουόμενη με τη δικαστική εξουσία, παίζοντας αντισυνταγματικά παιχνίδια και εκβιάζοντας, η συγκυβέρνηση έσχατης μειοψηφίας με την καθοδήγηση της τρόικας επιχειρούν να βουλιάξουν έναν ολόκληρο λαό στη δυστυχία, την απόγνωση και την καταστροφή.

Η αποφασιστικότητα και η μαχητική διάθεση των εργαζομένων, των ανέργων και της νεολαίας με τη μεγαλειώδη τους συμμετοχή στις χθεσινές απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, απέδειξαν όχι μόνο ότι η μνημονιακή συγκυβέρνηση έχει απωλέσει τη δεδηλωμένη των πολιτών αλλά και ότι τα μέτρα που ψηφίστηκαν δεν μπορούν να εφαρμοστούν.

Η χθεσινή παρουσία του κόσμου της εργασίας δίνει ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι η χθεσινή ήττα της τρικομματικής κυβέρνησης μπορεί να αποτελέσει έναυσμα για μία νέα ελπιδοφόρα πορεία στον αντίποδα της πολιτικής των μνημονίων, με στόχο την ανατροπή της ακολουθούμενης πολιτικής, ανοίγοντας προοδευτικούς δρόμους εξόδου από την κρίση προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας.

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, μία κυβέρνηση της Αριστεράς είναι απόλυτα αναγκαία και επιτακτική.

Ευγενία Ουζουνίδου,

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Π.Ε. Κοζάνης

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2012 23:35