Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 13:36

Υπουργικό για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου μετά τη συνάντηση των τριών αρχηγών

samaras_venizelos_kouvelis_2_aftodioikisi1-540x305Η επιτάχυνση του έργου της κυβέρνησης στην κατεύθυνση των διαρθρωτικών αλλαγών και της προσέλκυσης επενδύσεων, βρίσκεται επί τάπητος στο υπουργικό συμβούλιο, που διεξάγεται υπό τον πρωθυπουργό.

Νωρίτερα, ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη.

Οι κύριοι Βενιζέλος και Κουβέλης χαρακτήρισαν θετική εξέλιξη τις αποφάσεις του Eurogroup για την Ελλάδα και διέψευσαν με κατηγορηματικό τρόπο ότι συζητήθηκε ενδεχόμενος ανασχηματισμός.

«Έχουμε πλέον ένα νέο πλαίσιο και μια νέα αφετηρία που πρέπει να αξιοποιηθεί προς όφελος των πολιτών. Το κλίμα έχει αλλάξει», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο Φώτης Κουβέλης χαρακτήρισε εξαιρετικά θετική εξέλιξη για τη χώρα το γεγονός ότι παραμένει στην ευρωζώνη.

Τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση ενημέρωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος δήλωσε ότι είναι αισιόδοξος για την επαναγορά ομολόγων.

Συμπλήρωσε χαρακτηριστικά πως «τίποτα δεν είναι εύκολο, προσπαθούμε πάντα», ενώ σημείωσε πως θα βγει σύντομα ανακοίνωση του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους.

Ο κ. Στουρνάρας θα δώσει συνέντευξη τύπου στις 3 μετά το μεσημέρι.

πηγή-skai.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2012 22:18