Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 14:06

Η Ρ. Μακρή δίνει απαντήσεις για το περιστατικό με τη Σ. Βούλτεψη

makriraxilΠαραποιημένα και αλλοιωμένα, χαρακτηρίζει όσα γράφονται στα μέσα ενημέρωσης η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, αναφερόμενη στην «έντονη» λεκτική αντιπαράθεση με τη βουλευτή της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η κα. Μακρή κατηγόρησε την κα. Βούλτεψη ....

ότι διέρρευσε τους διαλόγους και είπε ότι δεν έχει κανέναν λόγο να ζητήσει συγγνώμη, εφόσον –όπως τόνισε – της επιτέθηκε προσωπικά η κα. Βούλτεψη.

Η κα. Μακρή σημειώνει ότι δεν αποκάλεσε ποτέ «χουντικό» τον πατέρα της κα. Βούλτεψη.

Δείτε στο σχετικό βίντεο τι ακριβώς είπε η κα. Μακρή για τον επίμαχο διάλογο.

Στο μεταξύ, σχολιάζοντας το αν τηλεφώνησε ο Τέρενς Κουίκ, επίσης βουλευτής των ΑΝΕΛ, στην κα Βούλτεψη για να της ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό, είπε ότι δεν την πήρε τηλέφωνο.

Ωστόσο, σε επικοινωνία του με την Πρώτη Γραμμή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ο κ. Κουίκ γνωστοποίησε ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κα. Βούλτεψη, αλλά δεν αναφέρθηκε στο περιεχόμενο των συνομιλιών τους. Είπε πάντως ότι συνομίλησε με τη βουλευτή ως «Τέρενς Κουίκ» και όχι ως εκπρόσωπος της παράταξης.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό ανάμεσα στις δύο κυρίες σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, όταν ο Τέρενς Κουίκ ζήτησε το λόγο και ο προεδρεύων Θανάσης Νάκος, εφαρμόζοντας τον Κανονισμό, δεν του τον έδωσε, προκαλώντας την αντίδραση της κα. Μακρή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι διάλογοι (που έγιναν με κλειστά μικρόφωνα) είχαν ως εξής:

ΚΟΥΙΚ: «Σοφία, δε με υποστήριξες να μιλήσω;»
ΒΟΥΛΤΕΨΗ: «Βρε Τέρενς είμαστε κι εμείς εδώ. Πως κάνετε έτσι;»
ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: «Τι λες μ..η που είστε κι εσείς εδώ.»
ΒΟΥΛΤΕΨΗ: «Τι εκφράσεις πεζοδρομίου είναι αυτές; Σε ποια γειτονιά μεγάλωσες;»
ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: «Στη γειτονιά που έπρεπε να μεγαλώσω και όχι σε αυτήν που σε μεγάλωσαν εσένα. Και όλοι ξέρουμε ποιος ήταν ο πατέρας σου.»
ΒΟΥΛΤΕΨΗ: «Ποιος ήταν ο πατέρας μου;»
ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: «Άμα δεν τον ξέρεις θα σου τον μάθω εγώ ποιος ήταν»
ΒΟΥΛΤΕΨΗ : «Αι σιχτίρ ρε παλιοτσόκαρο».

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/222911/i-r-makri-dinei-apadiseis-gia-to-peristatiko-me-ti-s-voultepsi-/#ixzz2JYPx32lK

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 14:10