Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013 13:33

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η κοινωνία έχει φτάσει στα όριά της»

kyriakos-mitsotakisΤην επισήμανση ότι η ελληνική κοινωνία έχει φτάσει στα όρια της από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές του Μνημονίου, έκανε ο βουλευτής Β' Αθηνών της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας, χθες, στο ραδιοφωνικό σταθμό «ALPHA» και στο δημοσιογράφο κ. Νίκο Μάνεση.

«Η ελληνική κοινωνία έχει φτάσει στα όριά της. Αυτό σημαίνει ότι είναι αδύνατον να συζητάμε για οποιαδήποτε πρόσθετη επιβάρυνση, είτε αυτή είναι μισθολογικής μορφής, περιορισμός δηλαδή μισθών ή συντάξεων, είτε μιλάμε για οποιαδήποτε πρόσθετη φορολόγηση», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ανάγκη να δει εκ νέου η Κυβέρνηση τόσο τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο, που δεν απέδωσε σε επίπεδο εσόδων τα αναμενόμενα, προκαλώντας ταυτόχρονα κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόβλημα όσο και το ζήτημα της φορολόγησης των ακινήτων. «Επιμέρους μειώσεις φορολογικών συντελεστών μπορούν να φέρουν περισσότερα έσοδα», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Ακόμη, εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις εξελίξεις στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και Ελευσίνας, καθώς εκτός του οικονομικού προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, δημιουργείται σοβαρά ζήτημα για την εθνική άμυνα της χώρας, μιας και καθυστερεί σημαντικά η ενσωμάτωση στον Ελληνικό Στόλο των υποβρυχίων και των πυραυλακάτων, που ναυπηγούν τα συγκεκριμένα Ναυπηγεία.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013 13:36