Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 14:46

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Στην κινητικότητα στο Δημόσιο δεν χωρούν πλέον άλλες καθυστερήσεις»

kyriakos_mitsotakisΤην επισήμανση ότι στα ζητήματα κινητικότητας και διαθεσιμότητας στο Δημόσιο δεν χωρούν καθυστερήσεις, καθώς με την υλοποίηση αυτού του μέτρου θα μπορέσει να πείσει την Τρόικα και έτσι να πετύχει μια ελάφρυνση των φορολογικών συντελεστών, έκανε ο βουλευτής Β' Αθηνών της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας, σήμερα, στο ραδιοφωνικό σταθμό «ALPHA» και στους δημοσιογράφους κ. Δ. Βερύκιο και Δ. Σταυρόπουλο.

«Δεν είναι δυνατόν ακόμη και σήμερα οι προφυλακισμένοι υπάλληλοι του ΙΚΑ για τη μεγάλη κομπίνα στο υποκατάστημα της Καλλιθέας να αμείβονται με το μισό τους μισθό», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης, επιρρίπτοντας ευθύνες για την καθυστέρηση στη διοίκηση του ΙΚΑ στο «να βρεθούν αυτοί οι άνθρωποι εκτός του Οργανισμού, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν ακόμη αρκετές, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο το κοινό περί δικαίου αίσθημα των πολιτών». Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε την πάγια άποψή του ότι «αν κάποιος παρανομεί ή λουφάρει η τελική κατάληξη πρέπει να είναι η έξοδος από το Δημόσιο».

Απαντώντας, τέλος, στο ερώτημα «βούτυρο ή κανόνια», ο κ. Μητσοτάκης τάχθηκε αναφανδόν υπέρ της στήριξης της κοινωνίας, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «πρώτα η Κυβέρνηση θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και Ελευσίνας στα οποία σκουριάζουν οπλικά συστήματα (υποβρύχια και πυραυλάκατοι), που ο Ελληνικός λαός και οι εργαζόμενοι έχουν πληρώσει πολύ ακριβά και μετά θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται νέους εξοπλισμούς».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 14:49