Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013 16:45

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Σπάει η ομερτά της κάλυψης των επίορκων στο Δημόσιο»

mitsotakisΤην επισήμανση ότι η ιδιότυπη ομερτά που υπήρχε όλα τα προηγούμενα χρόνια στο Δημόσιο στη λογική όσοι παρανομούν να καλύπτονται από τους υπόλοιπους, έκανε ο βουλευτής Β' Αθηνών της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας, σήμερα, στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΙ» και στη δημοσιογράφο κυρία Σία Κοσιώνη.

«Η ομερτά αυτή έχει αρχίσει και σπάει γιατί καταλαβαίνουν οι έντιμοι και εργατικοί δημόσιοι υπάλληλοι ότι ο μόνος τρόπος για να διακριθούνε μέσα σε αυτό το Δημόσιο, το οποίο εκ των πραγμάτων θα αλλάξει, είναι να μην ανέχονται άλλο τέτοιου είδους περιστατικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης στάθηκε ιδιαίτερα στους νέους και ικανούς δημοσίους υπαλλήλους, τονίζοντας την ανάγκη αξιολόγησης δομών και ανθρώπινου δυναμικού στο Δημόσιο, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι «οι παρανομούντες και λουφαδόροι πρέπει να τεθούν εκτός Δημοσίου όχι μόνο για λόγους εξοικονόμησης δαπανών, αλλά ως κίνητρο για τους δημόσιους υπαλλήλους που κάνουν καλά τη δουλειά τους».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013 16:48