Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 09:18

Ξεκινά σήμερα το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

venizelos_synedrioΜε την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου, ξεκινούν σήμερα στις 12 το μεσημέρι οι εργασίες του 9ου Συντακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.Οι εργασίες θα διαρκέσουν έως την Κυριακή και θα λάβουν μέρος πάνω από 3000 σύνεδροι.
Από την έναρξη των εργασιών θα απουσιάζουν ...

οι δύο πρώην πρόεδροι του κόμματος, Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου. Θα μπορούν, όμως, να παρακολουθήσουν την ομιλία του Ευ.Βενιζέλου μέσω live του www.pasok.gr, όπου θα μεταδοθεί ζωντανά (έχει προαναγγελθεί για τις 13.00).

Σήμερα, θα πραγματοποιηθούν οι χαιρετισμοί των πολιτικών κομμάτων, η εκλογή της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής και ομιλίες συνέδρων.

Στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ προσκλήθηκαν να παραστούν και να απευθύνουν χαιρετισμό όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, πλην της Χρυσής Αυγής.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ θα εκπροσωπήσει ο Γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Κεφαλογιάννης, τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γραμματέας, Δημήτρης Βίτσας, τη ΔΗΜΑΡ ο Γραμματέας Σπύρος Λυκούδης, το ΚΚΕ ο βουλευτής, Γιάννης Γκιόκας, τον ΛΑΟΣ ο Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής Β. Ελλάδας, Μιχάλης Χαραλαμπίδης, και τους Οικολόγους-Πράσινους ο Μιχάλης Τρεμόπουλος και η Κωνσταντίνα Κοσμίδου. Στο συνέδριο, δεν θα παραστεί εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς, όλα τα στελέχη του είναι απασχολημένα.

Το Σάββατο θα παρουσιαστούν οι θέσεις της ομάδας Καταστατικού και θα συνεχιστούν οι ομιλίες των συνέδρων, ενώ για τις 7 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η δευτερολογία του κ. Βενιζέλου.

Το συνέδριο θα κλείσει την Κυριακή με την ψηφοφορία εκλογής Κεντρικού Οργάνου.

 

πηγη:enet.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 09:21