Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 09 Μαρτίου 2013 18:15

Σαμαράς: Όχι νέα μέτρα – χωρίς τη Νέα Δημοκρατία δε θα είχε σωθεί η Ελλάδα

samarasΔεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα λιτότητας, διεμήνυσε το Σάββατο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προειδοποιώντας ωστόσο ότι η χώρα «δεν έχει βγει από το νοσοκομείο». Πυρά κατά της αντιπολίτευσης

Την πεποίθηση ότι δίχως την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας «δεν θα είχε σωθεί η πατρίδα» εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, αποσαφήνισε πως «δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα λιτότητας» αλλά προειδοποίησε ότι η χώρα ακόμη «δεν έχει βγει από το νοσοκομείο».

«Οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν [...] δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα λιτότητας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, στο πλαίσιο ομιλίας του συμπληρώνοντας πως η Ελλάδα έχει εισέλθει πλέον στην «τελική ευθεία».

«Το τελευταίο οκτάμηνο προωθήσαμε όλες της αλλαγές που δεν έγιναν επί δεκαετίες», ενώ πλέον «μπροστά μας βρίσκεται το μεγάλο στοίχημα της ανάκαμψης [και] της ανάπτυξης», συνέχισε ο πρωθυπουργός, προειδοποιώντας ωστόσο πως, παρά το γεγονός ότι «βγήκαμε από την εντατική, δεν έχουμε βγει τελείως από το νοσοκομείο».

Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι με την ανάπτυξη θα μπορούν να ληφθούν και μέτρα ελάφρυνσης των ελλήνων πολιτών, αλλά και να διορθωθούν τα «λάθη του παρελθόντος».

Πυρά κατά της αντιπολίτευσης

Στρέφοντας το βλέμμα του στη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε ότι «χωρίς την παράταξή μας δεν θα είχε σωθεί η πατρίδα», προσθέτοντας μάλιστα πως, μολονότι δεν παραγνωρίζει την πρωτόγνωρη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, «κορμός» της κυβερνητικής συμμαχίας «ήταν και παραμένει» η «παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και του φιλελευθερισμού».

Συνεχίζοντας, ο πρωθυπουργός της έστρεψε τα βέλη του προς την αντιπολίτευση, αναφερόμενος πρώτιστος στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως δήλωσε ο κ. Σαμαράς, στον πολιτικό χάρτη της Ελλάδας βρίσκονται «από τη μία πλευρά οι δυνάμεις που είδαν τα σφάλματα [του παρελθόντος] και τα διορθώνουν», και από την άλλη «αυτοί που θέλουν να επαναφέρουν τις στρεβλώσεις του παρελθόντος».

«Έχουν κάνει σημαία τους την ανομία [...] Εμφανίζονται ανάλογα με την περίσταση με άλλα πρόσωπα. Εκτός Ελλάδος δηλώνουν ότι το εθνικό νόμισμα είναι το ευρώ», ενώ εντός συνόρων το αμφισβητούν, προσέθεσε ο πρωθυπουργός.

«Τους κλείνουμε το δρόμο» μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Το συνέδριο

Τέλος, αναφερόμενος στις προετοιμασίες για το συνέδριο της ΝΔ, που θα λάβει χώρα τον Ιούνιο, ο κ. Σαμαράς επεσήμανε πως «με αυτό το συνέδριο χτίζουμε την Ελλάδα του 2020», προσθέτοντας πως το κόμμα θα δραστηριοποιηθεί έντονα σε κάθε περιοχή της Ελλάδας προκειμένου να «ακούσει» όλες τις πληθυσμιακές ομάδες.

Πηγή: skai.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Μαρτίου 2013 18:18