Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 22:37

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

altΣύμφωνα με τις πληροφορίες, ενσωματώνεται στο υπουργείο Υγείας το Κοινωνικής Ασφάλισης με υπουργό τον Ανδρέα Λοβέρδο. Η νέα ονομασία του είναι υπουργείο Υγείας, Διατροφής και Άθλησης.
Υπουργός Εξωτερικών θα είναι ο Δημήτρης Δρούτσας, με αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ενώ υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αναλαμβάνει ο Κώστας Σκανδαλίδης.
Πηγές αναφέρουν ότι υπουργός Προεδρίας με συντονιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο Γιάννης Ραγκούσης, ενώ υπουργός Ανάπτυξης, αλλά και με τον έλεγχο του τομέα της Ενέργειας, αναλαμβάνει ο κ. Χρυσοχοΐδης. Στη θέση του, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, προορίζεται ο Χρήστος Παπουτσής.
Άγνωστο παραμένει αν ο κ. Παμπούκης θα εξακολουθήσει να είναι υπουργός Επικρατείας ή αν θα αναλάβει υπουργός Επενδύσεων, δηλαδή εάν θα συσταθεί νέο υπουργείο.
Η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Δημήτρης Ρέππας και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου παραμένουν στα υπουργεία τους.
Στο υπουργείο Άμυνας παραμένουν, επίσης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος με υφυπουργό τον Πάνο Μπεγλίτη.
Αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού αναλαμβάνει ο Τηλέμαχος Χυτήρης με αρμοδιότητες στα ΜΜΕ, ενώ η Μιλένα Αποστολάκη τοποθετείται στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ως υφυπουργός.
Στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου παραμένει ο Γιώργος Πεταλωτής.
Επανασυστήνεται το υπουργείο Ναυτιλίας με την επωνυμία υπουργείο Θαλάσσιων Πολιτικών και Νήσων με υπουργό το Γιάννη Διαμαντίδη και υφυπουργό την Ελπίδα Τσουρή, ενώ ως υφυπουργός Ανάπτυξης επελέγη ο Παναγιώτης Ρήγας, βουλευτής Κυκλάδων. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραμένει αυτόνομο το υπουργείο Εργασίας, όπου φέρεται να αναλαμβάνει καθήκοντα υπουργού ο Μιχάλης Καρχιμάκης.
Γιάννης Μαγκριώτης και Κατερίνα Μπατζελή, που δεν δέχτηκαν να συμμετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη περιφερειαρχών, βρίσκονται εκτός κυβέρνησης
ΠΗΓΗ: zougla.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 22:42