Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013 15:01

Κουβέλης: ''Αποσύρουμε τους υπουργούς μας από την κυβέρνηση''

Να αποσυρθούν οι υπουργοί της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση εισηγήθηκε ο Φώτης Κουβέλης κατά τη διάρκεια της  κοινής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος

και της Εκτελεστικής Επιτροπής που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για ισχυρή πλειοψηφία των βουλευτών και της εκτελεστικής επιτροπής που στηρίζουν την πρόταση Κουβέλη έκανε λόγο στο πρακτορείο Reuters ανώτερο στέλεχος του κόμματος.

Παρόντες στη συνεδρίαση είναι και οι υπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης που στηρίζονται από τη ΔΗΜΑΡ, Αντώνης Ρουπακιώτης, Αντώνης Μανιτάκης, Φωτεινή Σκοπούλη και Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Στις χθεσινές δηλώσεις του, ο Φώτης Κουβέλης ανέφερε: «για μας είναι ζήτημα δημοκρατικής νομιμότητας. Ήταν απαράδεκτο ότι παρά την απόφαση ΣτΕ, η απόφαση δεν έτυχε εφαρμογής, όπως όφειλε να πράξει η κυβέρνηση. Με αποτέλεσμα το «μαύρο» και με ότι συμβολίζει να παραμένει στους τηλεοπτικούς δέκτες. Δεν είναι τυπικό ούτε διαδικαστικό είναι ζήτημα δημοκρατικής ουσίας».

Την υπαναχώρηση της Δημοκρατικής Αριστεράς από τη συμφωνία που είχε επιτευχθεί στη συνάντηση των κυβερνητικών εταίρων της Τετάρτης επιβεβαίωσε ο Γρηγόρης Ψαριανός προσερχόμενος στην κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ.

Σχολιάζοντας στον ΣΚΑΪ τις δηλώσεις Ψαριανού, το μέλος της ΕΕ της ΔΗΜΑΡ Γεράσιμος Γεωργάτος ανέφερε ότι ήταν «λάθος η κάθετη στάση ορισμένων στελεχών της ΔΗΜΑΡ, θα προτιμούσα μια πιο ευέλικτη στάση για έναν έντιμο συμβιβασμό».

Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Μπίστης, σε ανάρτησή στο προφίλ του στο Facebook άφησε αιχμές για τη στάση Κουβέλη, δηλώνοντας ότι «λυπάμαι για την στάση της ΔΗΜΑΡ, που βολοδερνει και όποια και αν είναι η τελική της επιλογή (πχ ανοχή) έχασε το τραίνο και το φάντασμα της κατάληξης του Καρατζαφέρη πλανάται πάνω της».

Την αντιπαράθεση της Μαρίας Ρεπούση και του Βασίλη Οικονόμου στον «αέρα» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ προκάλεσε η δήλωσητου κ. Οικονόμου νωρίτερα στο σταθμό μας ότι η ΔΗΜΑΡ πρέπει να παραμείνει στην κυβέρνηση.
Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/235555/eisigisi-kouveli-aposuroume-tous-upourgous-apo-tin-kuvernisi/#ixzz2Wqqomu74

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013 15:10