Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013 10:16

Ποιοί αναμένεται να εισέλθουν στην κυβέρνηση. Ο Π. Κουκουλόπουλος ειναι ψηλά στις προτεραιότητες

Οι δύο αρχηγοί θα είναι σε συνεχή επαφή το Σάββατο και την Κυριακή για τις επιλογές των προσώπων που θα στελεχώσουν τη νέα κυβέρνηση, στην οποία θα ισχύσει η αναλογία 2 προς 1, δηλαδή δύο στελέχη της Ν.Δ. για κάθε ένα του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος πιθανότατα θα καταλάβει θέση αντιπροέδρου, έχοντας παράλληλα και τις αρμοδιότητες του υπουργείου Εξωτερικών – με τον κ. Δ. Αβραμόπουλο να μετακινείται στο Αμυνας ή Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Από τους νυν υπουργούς της Ν.Δ., πέραν του κ. Αβραμόπουλου, διασφαλισμένη θέση φέρονται να έχουν επίσης οι κ. Ν. Δένδιας, Κ. Χατζηδάκης, Δ. Σταμάτης, Κ. Αρβανιτόπουλος, Ολγα Κεφαλογιάννη, ενώ παραμένει στο υπουργείο Οικονομικών ο κ. Γ. Στουρνάρας. Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος προτίθεται να προτείνει την υπουργοποίηση των κ.κ. Μ. Χρυσοχοΐδη, Π. Κουκουλόπουλου, Φώφης Γεννηματά, Γ. Μανιάτη και Φ. Σαχινίδη, εάν καμφθούν οι ενστάσεις του τελευταίου. Παράλληλα, τα επιτελεία της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ επεξεργάζονται τη διαμόρφωση νέας προγραμματικής συμφωνίας.

Με έντονα τα σημάδια από το σοκ της αποχώρησης της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση, το διά ταύτα της οποίας ακόμη αναζητούν στο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ξεκινούν, από σήμερα, τη διαμόρφωση της νέας προγραμματικής συμφωνίας, αλλά και του κυβερνητικού σχήματος που θα αναλάβει να βγάλει τη χώρα από την πολιτική περιδίνηση των τελευταίων εβδομάδων.
Πληροφορίες απο το  http://www.skai.gr

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013 10:23