Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 09:41

Προπηλάκησαν την Μ. Αντωνίου στην Χρυσαυγήτικη συγκέντρωση στο Βίτσι (βιντεο)

'Ενταση σημειώθηκε το πρωί στο Βίτσι, όταν μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής,με επικεφαλής τον βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο, επιχείρησαν να εμποδίσουν και ήρθαν σε φραστική αντιπαράθεση, την βουλευτή Καστοριάς τής Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου,

να καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο Γράμμου, στο ετήσιο μνημόσυνο, που διοργανώνει η 'Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών για τους πεσόντες στις μάχες του Εμφυλίου σε Γράμμο και Βίτσι, την περίοδο 1946-1949.

Σε δηλώσεις της η κυρία Αντωνίου υποστήριξε ότι η ίδια παραβρέθηκε στην εκδήλωση ως εκπρόσωπος του ελληνικού κοινοβουλίου, αλλά τα μέλη της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να τη διώξουν, λέγοντάς της ότι δεν έχει καμία δουλειά να βρίσκεται εκεί, φτύνοντας και πετώντας μικροαντικείμενα.

Η ίδια τους απάντησε ότι δεν τους φοβάται κι ότι τους αγνοεί,κατέθεσε το στεφάνι και αποχώρησε.

«Τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής [...] έδειξαν σήμερα για μια ακόμα φορά το πραγματικό τους πρόσωπο. Με προπηλακισμούς ύβρεις και άναρθρες κραυγές, αμαύρωσαν την εκδήλωση την οποία υποτίθεται τιμούσαν. Ας είναι. Εγώ τους ξέρω καλά. Καιρός ήταν να τους μάθουν και οι συμπολίτες μου. Εγώ πάντως, ως Ελληνίδα, γυναίκα και νέα βουλευτής, δεν τους φοβάμαι και δεν τους επιτρέπω να καπηλεύονται την ιστορία του τόπου μου», επισήμανε.

Στην ιστοσελίδα, εξ άλλου, της Χρυσής Αυγής αναφέρεται το περιστατικό ώς εξής: «Νωρίτερα στο Βίτσι, επιχείρησε να παρεισφρήσει στον χώρο των εκδηλώσεων αντιπροσωπεία της μνημονιακής και προδοτικής ΝΔ, με επικεφαλής την βουλευτίνα Αντωνίου [...]. Είναι η πρώτη φορά που οι νεοδημοκράτες στέλνουν εκπρόσωπό τους στο Βίτσι μετά από δεκαετίες. Είναι οι ίδιοι που μέχρι χθες μιλούσαν για ...γιορτές μίσους [...]. Η πρωτοβουλία μάλιστα για τη φετινή εμφάνιση ανήκει στον πρόεδρο της βουλής Μεϊμαράκη».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 09:48