Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013 09:43

Το ΚΚΕ διαψεύδει και μιλά για στημένη προβοκάτσια

Είναι πιο φανερό από ολοφάνερο ότι μετά το δολοφονικό φασιστικό χτύπημα κατά του Παύλου Φύσσα το ΚΚΕ επιβεβαιώνεται τραγικά και στην περίπτωση της Χρ.Αυγής.


Η εκτίμησή του, ότι το κυνήγι των μεταναστών ήταν μόνο η αρχή, και ότι γρήγορα οι φασίστες θα στρεφόντουσαν εναντίον των κομμουνιστών και άλλων πρωτοπόρων εργατών και προοδευτικών ανθρώπων επαληθεύτηκε δυστυχώς πολύ γρήγορα.
Η Χρυσή Αυγή μετά την κινητοποίηση του λαού που εξοργισμένος βγήκε στους δρόμους όλης της Ελλάδας διαδηλώνοντας εναντίον του φασισμού βρίσκεται στριμωγμένη στα σκοινιά.
Το ίδιο στριμωγμένη είναι και η άθλια θεωρία που εξισώνει το φασισμό με τον κομμουνισμό μιλώντας για ολοκληρωτισμό, αλλά και αυτοί που την υποστήριζαν τόσο καιρό.
Έτσι είναι καθαρό ότι το σύστημα αξιοποιώντας κάθε όπλο που διαθέτει, προσπαθεί να διασώσει ότι μπορεί. Προσπαθεί να βρεί τρόπους να χαλαρώσει την πίεση προς τη Χρ.Αυγή προβοκάροντας και συκοφαντώντας συγχρόνως το ΚΚΕ που είναι η δύναμη που χωρίς περιστροφές δεν καταγγέλει τους Χρυσαυγίτες απλά σαν τραμπούκους αλλά αποκαλύπτει και το ρόλο τους που δεν είναι άλλος από αυτόν του μπραβου του καπιταλισμού που προσπαθεί να τρομοκρατήσει το λαικό κίνημα.
Ετσι σήμερα προχώρησαν μέσω φιλικων τους ΜΜΕ σε "αποκαλύψεις". Είπαν λοιπόν ότι ο δολοφόνος Ρουπακιάς δεν είναι ακροδεξιός αλλά ήταν μέλος του ΚΚΕ!!!
Nαι... κι όπως έλεγε και κάποιος στο twiter, κι αυτοί που τα λένε αυτά πριν γίνουν "δημοσιογράφοι" ήταν άνθρωποι.
Το μόνο που θα καταφέρουν με όλα αυτά είναι να δείξουν σε όλους, όσους έχουν μάτια ανοιχτά για να το δούν,  ποιος είναι ο πραγματικός τους στόχος.
Πιθανόν να βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σχέδιο και μια προβοκάτσια μεγάλων διαστάσεων εναντίον του ΚΚΕ.

Χοντρή προβοκάτσια
Κάποιες ιστοσελίδες ειδικευμένες στις αντιΚΚΕ προβοκάτσιες (π.χ. «makeleio.gr», «Defencenet»), έγραψαν σήμερα ότι ο δολοφόνος του Π. Φύσσα, πριν ενταχθεί στη Χρυσή Αυγή, «ήταν μέλος του ΚΚΕ στα Πετράλωνα», ότι πρόκειται για «απολύτως διασταυρωμένη είδηση» και κουνούσαν το δάκτυλο στο ΚΚΕ, ζητώντας να δώσει απαντήσεις! Είναι γνωστές, χρυσαυγίτικων απόψεων, ιστοσελίδες. Με αξιοσημείωτη ταχύτητα, όπως γίνεται πάντα με τα αντιΚΚΕ μυθεύματα στο διαδίκτυο, το δημοσίευμα αναπαράχθηκε. Η βρομιά που διέρρευσαν χρυσαυγίτες και χαφιέδες, είχε ήδη σπαρθεί στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Ετσι, στην ιστοσελίδα «Newsbomb», την οποία διευθύνει ο Κ. Χαρδαβέλλας, εμφανίστηκε η εξής προβοκατόρικη ανάρτηση: «Αίσθηση προκαλεί επίσης η επισήμανση του Ρουπακιά για την πολιτική τοποθέτησή του. Φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ανήκε σε άλλο κομματικό σχηματισμό και συγκεκριμένα στο ΚΚΕ, από το οποίο αποστασιοποιήθηκε επειδή στη "Χρυσή Αυγή" θα μπορούσε να εξασφαλίσει "τα προς το ζην"». Το ίδιο μεταδόθηκε και από την τηλεόραση «ACTION». Με παρέμβαση στο «Newsbomb», το ΚΚΕ διέψευσε πλήρως τα μυθεύματα. Κατήγγειλε το δημοσίευμα σαν κατασκευή και προβοκάτσια, που στόχο έχει να δώσει άλλοθι στο χρυσαυγίτη δολοφόνο και με ψευτιές να συκοφαντήσει το ΚΚΕ. Ο διαχειριστής του site υποχρεώθηκε να «κατεβάσει» την ανάρτηση. Οι άλλες, χρυσαυγίτικης κοπής ιστοσελίδες, συνεχίζουν να έχουν δημοσιευμένη τη βρομιά, παρά τις παρεμβάσεις του ΚΚΕ. Είναι επικίνδυνοι και αδίστακτοι. Επιβεβαιώνεται ότι είναι διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο προκειμένου να πλήξουν το ΚΚΕ για να χτυπήσουν το κίνημα. Ο λαός να επαγρυπνά.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013 09:46