Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 11:30

Ε. Ουζουνίδου μιλά για κλίμα φόβου και αστυνομοκρατούμενης πόλης

Η φίμωση του αντιφασιστικού κινήματος …

Ένα πρωτοφανές όργιο κρατικής καταστολής εξελίχθηκε στην Κοζάνη μετά τη διάλυση της αντιφασιστικής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (20/9/2013) στην πόλη, με αφορμή την δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα

και την κορύφωση της εγκληματικής δράσης των ακροδεξιών ναζιστών της Χρυσής Αυγής.

Οι προσαγωγές και οι συλλήψεις αντιφασιστών/στριών από κατοικίες και  χώρους εργασίας, που έλαβαν χώρα, και η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων σε κεντρικά σημεία της πόλης έχουν δημιουργήσει κλίμα φόβου, κλίμα αστυνομοκρατούμενης πόλης.

Αυτή η ώρα πρέπει να είναι ώρα δέσμευσης για την εξάρθρωση των διασυνδέσεων του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής στην αστυνομία και το στρατό. Ώρα να αντιληφθούν μια και καλή τα χιτλερικά απομεινάρια ότι δεν μπορούν να απειλούν ατιμώρητοι με τις πλάτες κανενός τη σωματική ακεραιότητα των πολιτών, δεν μπορούν να απειλούν τη Δημοκρατία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στέκεται αλληλέγγυος στο πλευρό των αγωνιστών/στριών ενάντια στην κρατική καταστολή. Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή -και στην Κοζάνη και παντού- ενάντια στον φασισμό και το ναζισμό.

Η δημοκρατία είναι η δική μας σταθερή και μόνιμη επιλογή, με την οποία θα αντιμετωπίσουμε τη Χ.Α. και την ακροδεξιά.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 11:35