Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 14:45

Γιώργος Κασαπίδης: «Δεν είναι αυτή η Ν.Δ., είναι ένα μόρφωμα»- «Δεν θα ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση»

«Μόρφωμα» χαρακτήρισε τη Ν.Δ. ο ανεξάρτητος Βουλευτής της Ν.Δ., Γιώργος Κασαπίδης, μιλώντας το πρωί στο VETOFM και το Ζήση Πιτσιάβα, σε ερώτηση για τον υπάρχει πεδίο επιστροφής στο κόμμα.

Ο πρώην γαλάζιος Βουλευτής απάντησε για άλλη μία φορά πως ουδέποτε έφυγε από τη Ν.Δ. και τις θέσεις της αλλά οι πολιτικές που ακολουθούν κάποιοι την έχουν μεταλλάξει σε μόρφωμα. «Δυστυχώς αθετήθηκαν από τον κ. Σαμαρά μια σειρά δεσμεύσεων και ξέρετε πως είχα στηρίξει με νύχια και με δόντια αυτή την προσπάθεια».

Παράλληλα ο Γιώργος Κασαπίδης τόνισε πως υπάρχει μια αδιαφορία η οποία φαίνεται να εξελίσσεται σε «ένοχη σιωπή», σχετικά με το ζήτημα που έθεσε προ ημερών και έχει να κάνει με το ζήτημα της μεθόδευσης ώστε η Ελλάδα να χάσει το πιστοποιημένο προϊόν της φέτας. «Το έθεσα σε όλους τους αρμοδίους, αλλά από το Υπουργείο μέχρι τους συνεργάτες του πρωθυπουργού διακρίνω απάθεια».

Τέλος ο κ. Κασαπίδης σημείωσε πως η ενασχόλησή του με τις εκλογές της αυτοδιοίκησης είναι σενάριο, αλλά ο ίδιος έχει αποφασίσει πως θα συνεχίσει τον αγώνα του για όσα πιστεύει μέσα από την κεντρική πολιτική σκηνή, υπό τη σκέπη πολιτικών χώρων οι οποίοι θα βάζουν πάνω απ’ όλα το καλό των Ελλήνων πολιτών.

Tο κείμενο δημοσιεύθηκε στο Κozanimedia

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 14:50