Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013 08:37

Στον Κορυδαλλό και ο υπαρχηγός της Χ.Α. Χρήστος Παππάς

Με τζιπ της αντιτρομκρατικής, ο Χρήστος Παππάς μετήχθη στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, και το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Βγαίνοντας από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο βουλευτής φώναξε προς το μέρος των δημοσιογράφων: «Ζήτω η Ελευθερία. Ζήτω η Χρυσή Αυγή. Δεν τελειώνει η Χρυσή Αυγή. Χείμμαρος θα γίνει να πνίξει τους προδότες».

Συνθήματα φώναξαν και οι λιγοστοί συγκεντρωμένοι οπαδοί της Χρυσής Αυγής, έξω από τα δικαστήρια.

Ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής που κατηγορείται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή επί περίπου επτά ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόφαση για την προφυλάκισή του έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε εγκαίρως ενώπιον των διωκτικών αρχών.

Στον Κορυδαλλό Μιχαλολιάκος-Λαγός, Μαλανδρίνο ο Πατέλης
Σε ειδικά ανακατασκευασμένα κελιά, στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, θα κρατηθούν οι προφυλακισθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, και Γιάννης Λαγός, οι οποίοι, όπως έγινε γνωστό, θα προαυλίζονται ξεχωριστά.

Ο «πυρηνάρχης» της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, θα μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Μαλανδρίνου Βόλου και η προφυλακισθείσα ανθυπαστυνόμος στον Ελαιώνα Θηβών.

Ο κύκλος των τηλεφωνημάτων των Γ. Ρουπακιά, Γ. Πατέλη, Ι. Λαγού και Ν. Μιχαλολιάκου, πριν και μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα, αποτελεί ισχυρή απόδειξη, σύμφωνα με πληροφορίες, για τους ανακριτές της υπόθεσης για τη Χρυσή Αυγή.

Οι απολογίες των Ν. Μιχαλολιάκου και του πυρηνάρχη της τοπικής του κόμματος στη Νίκαια Γ. Πατέλη, αν και εκτιμάται ότι επιχειρήθηκε να συμπλεύσουν, φαίνεται ότι δεν έπεισαν τους δύο ανακριτές και τους εισαγγελείς της υπόθεσης.

πηγη: ΕΘΝΟΣ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013 08:43