Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013 22:33

Προειδοποίηση Τσίπρα σε επενδυτές οτι θα βρεθούν υπόλογοι στην δικαιοσύνη

«Όσοι επενδύτες θα έρθουν να κερδοσκοπήσουν αγοράζοντας κομμάτια της ελληνικής περιουσίας, θα χάσουν και τα λεφτά τους και θα βρεθούν υπόλογοι στη Δικαιοσύνη», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε εργαζόμενους του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ).

 

Ο κ. Τσίπρας μάλιστα προανήγγειλε και παραπομπή στη Δικαιοσύνη των υπουργών και των πολιτικών που θα υπογράψουν τις αποφάσεις αυτές.

Αναφερόμενος στις «κόκκινες γραμμές» που επιλέγει να βάλει ο πρωθυπουργός στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «με παρακάλια στη Μέρκελ και την Λαγκάρντ δεν πρόκειται να αλλάξουν στάση, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχιστεί η εγκληματική προοπτική και να τους δοθούν τα κλειδιά της χώρας με την εκποίηση του δημόσιου πλούτου.»

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να υπάρξουν νέα μέτρα, ο κ. Τσίπρας δήλωσε οτι οι κοινοβουλευτικές ομάδες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που θα τα ψηφίσουν, θα έχουν επιπτώσεις, καθώς δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν στις εκλογικές τους περιφέρειες.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/244393

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013 22:37