Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014 00:47

Αμηχανία, γκρίνιες αλλά και ονόματα στον ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης

Γκρίνια για τους χειρισμούς των συντονιστών του κόμματος

 Προβληματισμός και αμηχανία στα στελέχη της διευρυμένης Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη για την επιλογή του καταλληλότερου να ηγηθεί του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Δυτική Μακεδονία.

Στην συνεδρίαση αρχικά υπήρξε κλίμα αμηχανίας αλλά και δυσαρέσκειας για την ονοματολογία των προσώπων που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες. Για τον δημοσιογράφο Θ. Καρυπίδη υπήρξε αρνητική διάθεση από τους παρευρισκόμενους και εκφράστηκαν αρκετές επιφυλάξεις. Ακόμη προτάθηκε η υποψηφιότητα του οικονομολόγου Γ. Αποστολίδη χωρίς ο ίδιος όμως να την αποδεχθεί, επίσης προτάθηκε η Τασα Σιόμου και ο Γιώργος Μητλιάγκας να τεθούν επικεφαλής ενώ κάποιοι προώθησαν τον συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε Κοζάνης οικονομολόγο Γιώργο Χιωτίδη να είναι στο ψηφοδέλτιο, με τον ίδιο να αρνείται την πρόταση. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν συζητήθηκε καθόλου η περίπτωση Παπαϊορδανίδη ούτε καν το πολιτικό πλαίσιο που πρόταξε ο ίδιος για την επόμενη περίοδο. Ίσως στον ΣΥΡΙΖΑ να θεωρούν ότι ο τελευταίος ''έχει αρκετά βαρίδια'', όπως είπε και ο Γ. Χιωτίδης στην συνεντευξή του στο veto91fm και στον Ζήση Πιτσιάβα. Ακόμη υπήρξαν αρκετοί που εξέφρασαν την δυσαρεσκεά τους για τους χειρισμούς των συντονιστών του κόμματος στο θέμα της διαδκασίας ανάδειξης προσώπου που θα ηγηθεί του συνδυασμού ου ΣΥΡΙΖΑ. Σε τρείς ημέρες θα συνεδριάσει η Περιφερειακή επιτροπή του κόμματος και στην συνέχεια τα ονόματα και το κλίμα των διαβουλεύσεων θα μεταφερθεί στην ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΎΡΟΥ στην αρμόδια επιτροπή της αυτοδιοίκησης που θα έχει τον τελευταίο λόγο.

ΣΠΎΡΟς ΚΟΥΤΑΒΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014 01:08